Σάββατο 8 Οκτωβρίου 2011

Nεο Ηonda Civic 2012

Η παραγωγή της νέας γενιάς Civic θα γίνεται στη Μεγάλη Βρετανία, με το λανσάρισμα του να ξεκινά στις αρχές του 2012.Το Ηonda Civic sedan κυκλοφορεί ήδη στην αγορά των ΗΠΑ, ωστόσο αυτή ήταν η πρώτη φορά που παρουσιάστηκε σε παγκόσμια πρεμιέρα η 5θυρη έκδοση.



Σχεδιαστικά η νέα γενιά του μικρομεσαίου hatcback διατηρεί τη φιλοσοφία του απερχόμενου μοντέλου. Οι έντονες γωνίες του αμαξώματος συνδυάζονται αρμονικά με τις καμπύλες στα φτερά, η μάσκα και ο προφυλακτήρα εμπρός έχουν σχεδιαστεί από την αρχή όπως και τα φώτα, με τα πίσω να συμβάλλουν και στην αεροδυναμική. Σύμφωνα με τη Honda, η καμπίνα δεν είναι απλά πιο ευρύχωρη αλλά από τις μεγαλύτερες στην κατηγορία, με την ποιότητα και την εργονομία να βρίσκονται σε υψηλά επίπεδα.


http://www.blogger.com/img/blank.gif
Ένα από τα σημεία που βελτίωσαν σημαντικά οι άνθρωποι της Honda, ήταν και η ηχομόνωση. Η ανάρτηση έχει αλλαχθεί και ρυθμιστεί ανάλογα, προκειμένου να αυξηθεί η σπορ συμπεριφορά του αυτοκινήτου, με την εξέλιξη της να ξεκινά στην Ιαπωνία και να ολοκληρώνεται στην Ευρώπη.

Το νέο 5θυρο Civic τροφοδοτείται από τους αναβαθμισμένους κινητήρες 1,4 και 1.http://www.blogger.com/img/blank.gif8 i-VTEC, απόδοσης 100 και 142 ίπhttp://www.blogger.com/img/blank.gifπων, αντίστοιχα. Το μοτέρ 1,4 λίτρου έχει μέση κατανάλωση καυσίμου 5,4 λτ./100 χλμ και εκπέμπει 129 γρ CO2/ χλμ, με τον 1.800αρη να είναι στα 5,8 λτ./100 χλμ και 137 γρ CO2/χλμ. Και οι δύο έχουν μηχανικό κιβώτιο 6 σχέσεων με το μεγαλύτερο μοτέρ να συνδυάζεται προαιρετικά και με αυτόματο. Στη γκάμα έχει προστεθεί και ο νέος 2.2 i-DTEC, απόδοσης 150 ίππων. Η παραγωγή της νέας γενιάς Civic θα γίνεται στη Μεγάλη Βρετανία, με το λανσάρισμα του να ξεκινά στις αρχές του 2012.


Πηγή: www.monopoli.gr

Περιοδικό Αυτοκίνηση Αν. Μακεδονίας & Θράκης

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου