Παρασκευή 23 Σεπτεμβρίου 2011

Toyota Trackday 2012

"Είμαστε στην ευχάριστη θέση να σας ανακοινώσουμε την δημιουργία ενός event με το όνομα "Time attack team toyota'', σε συνεργασία του Corolla club και του Celica club. Θα περιλαμβάνει ελεύθερους χρονομετρημένους γύρους και θα διεξάγεται μια φορά το χρόνο στο αυτοκινητοδρόμιο Σερρών. Θα διαρκεί μια μέρα (ανατολή έως δύση ηλίου). Στο event θα μπορούν να λάβουν μέρος αποκλειστικά και μόνο οχήματα κάθε ηλικίας και ανεξάρτητα μοντέλου των εταιριών TOYOTA και LEXUS. Ως επισκέπτης θα μπορεί να έρθει όποιος επιθυμεί. Στον χώρο της πίστας θα υπάρχουν διάφορα περίπτερα από συνεργαζόμενα καταστήματα και όχι μόνο. Επίσης σε κάθε event θα υπάρχει κάποιος καλεσμένος.
Η ημερομηνία που κλείστηκε προφορικά και είναι στην διάθεσή μας είναι η Κυριακή 22-01-2012.Το συνολικό κόστος την εκδήλωσης (με ΦΠΑ, τελική τιμή), θα ανακοινωθεί, μόλις θα έχουμε επίσημη απάντηση από την διοίκηση του αυτοκινητοδρομίου.
Σύντομα θα ανακοινωθεί και κάποιος χώρος για διαμονή, για αυτούς που θα έρθουν από μακριά. Όσοι επιθυμούν θα μπορούν να κλείσουν για διανυκτέρευση.
Ο κάθε οδηγός είναι υποχρεωμένος να έχει κράνος και πυροσβεστήρα. Εφόσον υπάρχει συνοδηγός απαραίτητα κράνος και για αυτόν.
Όπως βλέπετε προσπαθούμε να δημιουργήσουμε κάτι όμορφο με πολύ κόπο και χρόνο. Από εσάς θέλουμε μόνο το παρόν. Ζητάτε εκδηλώσεις και σας προσφέρουμε το καλύτερο με μια αξέχαστη εμπειρία. Μπορεί να φαίνονται δύσκολα αλλά δεν είναι παρά μόνο τα τυπικά και σωστά ώστε να είμαστε εντάξει και να δείξουμε ένα όμορφο πρόσωπο.
Δηλώστε συμμετοχή τώρα!"

https://www.facebook.com/groups/214827875242734/

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου