Πέμπτη, 23 Ιουνίου 2011

H Hyundai Motor παρέχει έναν στόλο υπηρεσιακών οχημάτων στο Παγκόσμιο Κύπελλο Γυναικών FIFA 2011 ™


Λίγες μόνο ημέρες πριν την έναρξη του Παγκόσμιου Κυπέλλου Γυναικών FIFA 2011 ™ που θα διεξαχθεί στη Γερμανία, η Hyundai Motor Company - ένας από τους επίσημους συνεργάτες της FIFA – παρέδωσε επισήμως εκατοντάδες οχημάτων στην τοπική οργανωτική επιτροπή (LOC) του παγκοσμίου κυπέλλου ποδοσφαίρου Γυναικών Cup ™, συμπεριλαμβανομένων των λεωφορείων που θα μεταφέρουν τις 11 εθνικές ομάδες από τις 16 που έχουν προκριθεί.

Η Hyundai Motor θα παραδώσει 289 επιβατικά και οχήματα ελεύθερου χρόνου (SUV), όπως τα ix35, Santa Fe, ix55 και H1 καθώς και 11 λεωφορεία Hyundai για τις ανάγκες μεταφοράς των εθνικών ομάδων. Τα οχήματα αυτά θα χρησιμοποιηθούν από υψηλόβαθμα στελέχη της FIFA , των εθνικών ομάδων, των μελών της οργανωτικής επιτροπής, τους διαιτητές, τους επίσημους προσκεκλημένους καθώς και τους εκπροσώπους των μέσων μαζικής ενημέρωσης καθ’ όλη τη διάρκεια του τουρνουά, το οποίο θα διεξαχθεί από τις 26 Ιουνίου έως 17 Ιουλίου.

"Η ευκαιρία να παρασχεθούν VIP υπηρεσίες μεταφοράς σε αυτό το βαρυσήμαντο τουρνουά μας δίνει τη μεγάλη προβολή που χρειαζόμαστε στην Ευρώπη αλλά και Παγκοσμίως τόσο για την αναγνωρισιμότητα της μάρκας όσο και των προϊόντων μας" δήλωσε σήμερα κατά τη διάρκεια της επίσημη τελετής παράδοσης-παραλαβής που πραγματοποιήθηκε στο γήπεδο του Παγκοσμίου Κυπέλλου στη Φρανκφούρτη της Γερμανίας ο κ. Chang Kyun Han, Πρόεδρος της Hyundai Motor Europe GmbH,. "Το τουρνουά ποδοσφαίρου της FIFA μεταφέρει δυναμισμό, ενθουσιασμό αλλά και πάθος. Είναι ακριβώς τα χαρακτηριστικά που θέλουμε να μεταφέρουμε και να μοιραστούμε με τους πελάτες μας ", πρόσθεσε ο κ. Han.

Στην τελετή παράδοσης-παραλαβής παρευρέθησαν ο σούπερ σταρ του γερμανικού ποδοσφαίρου κ. Γιούργκεν Κλίνσμαν, ο οποίος είναι πρεσβευτής του εμπορικού σήματος της Hyundai στη Γερμανία, η κα Steffi Jones Πρόεδρος της τοπικής οργανωτικής επιτροπής (LOC), ο κ. Ulrich Wolter Γενικός συντονιστής της τοπικής οργανωτικής επιτροπής (LOC), ο κ. Werner H. Frey CEO της Hyundai Motor Deutschland GmbH, υψηλόβαθμα στελέχη της FIFA καθώς και εκπρόσωποι των μέσων μαζικής ενημέρωσης.

«Η Hyundai Motor είναι ισχυρός συνεργάτης της FIFA στην κατηγορία της αυτοκινητοβιομηχανίας με πλούσια εμπειρία, χορηγώντας όλα τα πρωταθλήματα ποδοσφαίρου της FIFA ξεκινώντας από το Παγκόσμιο Κύπελλο Γυναικών ΗΠΑ 1999 ™, δήλωσε η κα Jones. "Έχοντας και πάλι τη Hyundai στο πλευρό μας, δεν έχουμε καμία αμφιβολία ότι θα φέρουμε εις πέρας επιτυχώς το Παγκόσμιο Κύπελλο Γυναικών FIFA 2011 ™ στη Γερμανία.

Σε παγκόσμιο επίπεδο, οι συνεργασίες μεταξύ της Hyundai και του ποδοσφαίρου ξεκίνησαν το 1999, όταν η Hyundai υπέγραψε συμφωνία ως χορηγός της FIFA, αναβαθμίζοντας την εταιρική της εικόνα σε διεθνές επίπεδο. Η Hyundai αποτελεί πλέον έναν από τους ισχυρότερους υποστηρικτές του ποδοσφαίρου παγκοσμίως, ως ο επίσημος χορηγός του 2002 FIFA World Cup στις Κορέα / Ιαπωνία™, του 2006 FIFA World Cup στη Γερμανία™ και του 2010 FIFA World Cup στη Νότιο Αφρική™ καθώς και πολλά άλλα τουρνουά της FIFA, συμπεριλαμβανομένου του FIFA Confederations Cup. Επίσης, η εταιρεία έχει ήδη επεκτείνει τη στρατηγική χορηγική της συμφωνία με τη FIFA για την κάλυψη των Παγκοσμίων Κυπέλλων από το 2014 έως και το 2022.

Αντιδράσεις:

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου