Τρίτη, 17 Μαΐου 2011

Η αξιοπιστία των αυτοκινήτων Peugeot αναγνωρίζεται στη Γερμανία

Η ADAC, η κορυφαία ευρωπαϊκή λέσχη αυτοκινήτου, ανακοίνωσε τα ετήσια στατιστικά στοιχεία βλαβών αυτοκινήτων. Η έρευνα του 2010, που βασίστηκε στην ανάλυση 4,25 εκατομμυρίων επεμβάσεων που έγιναν την περασμένη χρονιά στα μέλη της γερμανικής λέσχης, επιβεβαιώνει την αξιοπιστία των μοντέλων Peugeot.

Ανάμεσα στα μοντέλα που πρόσφατα κυκλοφόρησαν στη Γερμανία, αυτά που καλύπτονται στην έρευνα από την ADAC λόγω του όγκου πωλήσεων στη Γερμανία το 2010, τα Peugeot κατέλαβαν υψηλές θέσεις.

Τα 107, 207 και 308 έχουν καταλάβει το καθένα ανάμεσα στις τρεις κορυφαίες θέσεις στην κατηγορία τους.
Το 207 ήρθε 2ο (ανάμεσα σε 23 μοντέλα), και 1ο ανάμεσα στα εισαγόμενα αυτοκίνητα στην μεγάλη κατηγορία των "μικρών αυτοκινήτων". Για 4η συνεχόμενη χρονιά, το 2010 η ADAC του απένειμε τον μέγιστο βαθμό "++".

Στην μεσαία κατηγορία, το 308 ήρθε τρίτο το 2010, ανάμεσα σε 29 μοντέλα που είχε η λίστα της ADAC. Πρώτο ανάμεσα στα «εισαγόμενα» αυτοκίνητα και το μόνο μη-γερμανικό μοντέλο στο top5, το 308 βρίσκεται στη λίστα των στατιστικών της ADAC από το 2008, και πέτυχε βαθμολογία "++" για 2η συνεχόμενη χρονιά.

Το Peugeot 107 δεν έμεινε εκτός, χάρη στην 3η θέση του (ανάμεσα σε 13 μοντέλα) στην κατηγορία των σούπερ-μίνι.

Όλα αυτά αποδεικνύουν ότι η Peugeot ήταν η μόνη εισαγωγική εταιρία, που κατέκτησε τις τρεις top3 θέσεις στις στατιστικές αξιοπιστίας της ADAC για το 2010.

Ο παράγοντας ζημιών των αναλυτικών στατιστικών στοιχείων της ADAC υπολογίζει όλα τα περιστατικά τεχνικής φύσεως που προκαλούν την ακινητοποίηση του αυτοκινήτου. Χάρη στα 17 εκατομμύρια μέλη της λέσχης, αποτελούν μία μοναδική βάση δεδομένων στην Ευρώπη.

Αντιδράσεις:

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου