Πέμπτη 17 Μαρτίου 2011

Εκδήλωση επετείου 50 χρόνων για την Ν. Ι. Θεοχαράκης Α.Ε.


Την Τρίτη 15 Μαρτίου 2011, η ΝISSAN - ΝΙΚ. Ι. ΘΕΟΧΑΡΑΚΗΣ Α.Ε παρέθεσε εορταστικό δείπνο στο Μέγαρο Μουσικής Αθηνών, στα πλαίσια του εορτασμού των 50 ετών επιτυχημένης συνεργασίας της με την Νissan International S.A

Στην εκδήλωση παρέστησαν επιφανείς προσωπικότητες της πολιτικής, του επιχειρείν, των ΜΜΕ, καθώς και ανώτατα στελέχη της Νissan International S.A. O Διευθύνων Σύμβουλος της Nissan Motor Co κος Carlos Ghosn, ο οποίος θεωρείται δικαίως ένας εκ των ισχυρότερων ανδρών της παγκόσμιας αυτοκινητοβιομηχανίας, απεύθηνε μαγνητοσκοπημένο τηλεοπτικό μήνυμα στους καλεσμένους, καθώς την τελευταία στιγμή αναγκάστηκε να ακυρώσει την προγραμματισμένη προσέλευσή του, εξαιτίας του τραγικού σεισμού που έπληξε την Ιαπωνία.

Ο πρόεδρος της ΝISSAN - ΝΙΚ. Ι. ΘΕΟΧΑΡΑΚΗΣ Α.Ε κος Βασίλης Θεοχαράκης αναφέρθηκε στα σημαντικότερα γεγονότα που έπαιξαν καταλυτικό ρόλο στην επιτυχημένη πορεία της εταιρείας κατά τη διάρκεια αυτών των 50 ετών, όπως το εργοστάσιο παραγωγής οχημάτων στο Βόλο (1980 - 1995) - το οποίο αποτέλεσε πρότυπο για τη Nissan παγκοσμίως -, στην οικονομική κρίση που αντιμετωπίζει η χώρα μας, στο Δίκτυο Επισήμων Εμπόρων της Nissan ανά την Ελλάδα, καθώς και στην εξαιρετική συνεργασία της ΝΙΚ. Ι. ΘΕΟΧΑΡΑΚΗΣ Α.Ε με την Nissan Europe. Ιδιαίτερη μνεία έγινε στα τραγικά γεγονότα που συμβαίνουν στην Ιαπωνία και τηρήθηκε ενός λεπτού σιγή για τα θύματα του μεγάλου αυτού σεισμού.

Αξίζει να σημειωθεί ότι περίοπτη θέση στον χώρο της εκδήλωσης είχε το παγκοσμίως πρώτο 100% ηλεκτροκίνητο αυτοκίνητο Nissan LEAF, το οποίο κατέφθασε ειδικά για αυτή την εκδήλωση. Το Nissan LEAF πρόσφατα έλαβε το βραβείο του καλύτερου Ευρωπαϊκού Αυτοκινήτου για το 2011 (CoTY).

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου