Παρασκευή 11 Μαΐου 2012

Ποιοτικός έλεγχος Monkey Business

Οι διαδικασίες στις οποίες υποβάλλονται τα οχήματα κάθε εταιρίας έτσι ώστε να διαπιστωθεί ότι όλα έχουν πάει καλά κατά τη διάρκεια της κατασκευής και συναρμολόγησης είναι εξαντλητικές και σπάνια αποκρύπτουν ενδεχόμενες αδυναμίες και λάθη. Η Hyundai αποφάσισε πως έπρεπε να πάει την διαδικασία ένα βήμα παραπέρα και να αφήσει τα έμπειρα χέρια, πόδια και ενίοτε δόντια μιας ομάδας από μαϊμούδες να ελέγξει το νέο i30. 


Στον "ειδικό" χώρο δοκιμών του Knowsley Safari Park, το i30 παραδόθηκε στα έμπειρα χέρια της συμπαθούς ομάδας εμπειρογνωμόνων και τα αποτελέσματα ήταν παραπάνω από εντυπωσιακά. 


"Πρέπει να είσαι αρκετά γενναίος για να υποβάλεις το αυτοκίνητό σου στους πιο αυστηρούς δοκιμαστές του κόσμου και οι μαϊμούδες σίγουρα πέρασαν το νέο i30 από ενδελεχή έλεγχο" δήλωσε η product manager του i30 Felicity Wood. 

"Το γεγονός ότι το i30 επιβίωσε της διαδικασίας μόνο με μερικές γρατσουνιές, αποδεικνύει πολλά για τον τρόπο με τον οποίο το αυτοκίνητο σχεδιάστηκε και κατασκευάστηκε" συμπλήρωσε.


"Για έναν μπαμπουίνο, το να μπορεί να παίξει με ένα αυτοκίνητο ελεύθερα για μια ολόκληρη ημέρα είναι μάννα εξ ουρανού. Λίγα αυτοκίνητα - το i30 είναι ένα από αυτά - έχουν επιζήσει σε τόσο καλή κατάσταση από την όλη διαδικασία-δοκιμασία" συμπλήρωσε ο David Ross, γενικός διευθυντής του Knowsley Safari Park.


Ως ένδειξη ευγνωμοσύνης για τις προσφερόμενες υπηρεσίες, η Hyundai δώρισε 1.000 λίρες σε μια από τις φιλανθρωπικές οργανώσεις που σχετίζονται με το πάρκο. 





Πηγή: CS



Περιοδικό Autokinisimag

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου