Δευτέρα, 24 Ιανουαρίου 2011

"Με ή χωρίς απόσυρση στην Peugeot όλοι έχουν όφελος!"

Η Lion Ελλάς AE, Γενική Αντιπροσωπεία Αυτοκινήτων Peugeot, επιδεικνύοντας ιδιαίτερη ευαισθησία στα μηνύματα των καιρών, διευκολύνει με τον καλύτερο δυνατό τρόπο τον καταναλωτή στην αγορά αυτοκινήτου, με τις εκπτώσεις και τις προωθητικές ενέργειες που ισχύουν για τα επιβατικά αυτοκίνητα Peugeot.Με την αγορά ενός Peugeot 107, 206+, 207, 308, 3008, σε όλους τους μελλοντικούς ιδιοκτήτες αυτοκινήτων Peugeot παρέχονται εκπτώσεις ίσες με το όφελος της κρατικής απόσυρσης και επιπλέον παρέχονται δωρεάν τα τέλη κυκλοφορίας για το 2011.


Εάν ο αγοραστής διαθέτει όχημα προς απόσυρση, τότε στα παραπάνω οφέλη προστίθεται και το αντίστοιχο ποσό που ορίζεται από το κρατικό μέτρο της απόσυρσης.

Ειδικότερα για τα Peugeot 207 (hatchback, SW) και 308 (hatchback, CC, SW), παρέχεται επιλέον δωρεάν ασφάλιση του αυτοκινήτου για ένα έτος.
Με μία επίσκεψη σε έναν από τους Εξουσιοδοτημένους Εμπόρους Αυτοκινήτων Peugeot, ο καταναλωτής μπορεί να διαλέξει το Peugeot της αρεσκείας του και να απολαύσει όλα τα παραπάνω οφέλη, γιατί με ή χωρίς απόσυρση στην Peugeot όλοι έχουν όφελος!

Αντιδράσεις:

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου