Πέμπτη 4 Νοεμβρίου 2010

The Honda Sprinter!

Η ΣΠΡΙΝΤΕΡ ΤΗΣ ΠΟΔΗΛΑΤΙΚΗΣ ΟΜΑΔΑΣ ΤΗΣ HONDA ΘΡΙΑΜΒΕΥΕΙ ΣΤΟΥΣ ΑΓΩΝΕΣ ΤΗΣ ΚΟΙΝΟΠΟΛΙΤΕΙΑΣ

Η Rochelle Gilmore, αρχηγός της Lotto Honda Ladies Team, κατέκτησε τη νίκη και ένα χρυσό μετάλλιο στον Αγώνα Δρόμου στα πλαίσια των 2010 Commonwealth Games (Αγώνες Κοινοπολιτείας 2010).

Η Gilmore, η οποία συμμετείχε στον πρώτο της αγώνα BMX σε ηλικία τριών ετών, συνδυάζει τώρα την αγωνιστική ποδηλασία με μία επιτυχημένη επαγγελματική καριέρα η οποία περιλαμβάνει τη δική της ετικέτα ρούχων. Τους καλοκαιρινούς μήνες εργάζεται και προπονείται στην Ιταλία, παίρνοντας μέρος σε αγώνες σε όλη την Ευρώπη με την Lotto Honda Cycling Team.

Σε μία πίστα άριστα διαμορφωμένη για αθλήτρια ταχύτητας, η Gilmore ήταν αποφασισμένη να διασφαλίσει την πρώτη θέση στους Αγώνες της Κοινοπολιτείας που πραγματοποιήθηκαν στο Δελχί (Ινδία). Η επιτυχία της ήρθε σε συνέχεια των ασημένιων μεταλλίων στους Αγώνες Manchester το 2002 και στις κούρσες της πατρίδας της στην Αυστραλία το 2006.

Η Rochelle Gilmore δήλωσε: «Είμαι ενθουσιασμένη που κέρδισα το χρυσό μετάλλιο στους Αγώνες της Κοινοπολιτείας. Ήταν μία μεγάλη και απαιτητική σεζόν και χαίρομαι που η σκληρή δουλειά και η αφοσίωση απέδωσαν. Η Αυστραλιανή ομάδα έκανε φανταστική δουλειά διατηρώντας το ρυθμό που θα επέτρεπε και ένα δυνατό σπριντ στο τέλος, με αποτέλεσμα να νιώθω ξεκούραστη έτοιμη για τη νίκη έχοντας διανύσει 110km. 

«Σε ό,τι αφορά το μέλλον, οι διαδρομές του Παγκοσμίου Πρωταθλήματος του 2011 προβλέπονται μάλλον flat (χωρίς ιδιαίτερες υψομετρικές διαφορές), γι’ αυτό και θα έχω πολλές ευκαιρίες για άριστες εμφανίσεις, ενώ οι Ολυμπιακοί του 2012 πραγματοποιούνται επίσης σε μια πίστα πόλης που ευνοεί τις μεγάλες ταχύτητες, ενισχύοντας τις ελπίδες για δύο ακόμα δυνατές χρονιές».
Η Gilmore έχασε μία θέση στο τελευταίο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα για να αποφύγει την κόπωση μετά τον αγώνα και να είναι άριστα προετοιμασμένη για την Ινδία. Το πρόγραμμα προπονήσεών της περιλάμβανε και τις Άλπεις. «Μερικές από τις πιο διάσημες ειδικές διαδρομές στην ιστορία της ποδηλασίας έχουν γίνει στις Άλπεις και τα βουνά είναι φανταστικά για προπόνηση» δήλωσε η Gilmore. «Πέρασα τρεις ημέρες στο Chamonix με την Lotto Honda Ladies Team κάνοντας προετοιμασία για τους Αγώνες της Κοινοπολιτείας. Σαν επίδοξη οδηγός αγώνων είχα επίσης την ευκαιρία να δοκιμάσω το Honda CR-Z στα ορεινά περάσματα των Άλπεων».


Σχετικά με τη Rochelle Gilmore:

Η Rochelle Gilmore συμμετείχε στον πρώτο της ποδηλατικό αγώνα σε ηλικία τριών ετών, όταν αγωνίστηκε σε έναν αγώνα BMX για παιδιά κάτω των 5 ετών. Μετά από λίγο καιρό, την ανακάλυψε το Επαναστατικό Πρόγραμμα Εντοπισμού Ταλέντων της Αυστραλίας και μέσα σε τρεις μήνες έγινε Εθνική Πρωταθλήτρια στην κατηγορία κάτω των 15 ετών και στη συνέχεια κέρδισε μετάλλια στο junior και senior Παγκόσμιο Κύπελλο & Παγκόσμιο Πρωτάθλημα σε πίστες πριν στραφεί στην επαγγελματική ποδηλασία δρόμου σαν ειδικός στα σπριντ.

Η Gilmore είναι μία επιτυχημένη επιχειρηματίας. Σπουδές στην Αθλητική Δημοσιογραφία, την Επιστήμη του Αθλητισμού, την Προπόνηση για Φυσική Κατάσταση και Υψηλή Αντοχή, στον τομέα των Επιχειρήσεων και η γνώση της Ιταλικής γλώσσας την ανέδειξαν manager των δύο ποδηλατικών ομάδων της (Lotto Honda Ladies Team και Honda Dream Team) ενώ ίδρυσε και τη δική της ετικέτα ρούχων (rmgsport.com).

Honda CR-Z

Το Honda CR-Z είναι το παγκοσμίως πρώτο σπορ υβριδικό coupé. Συνδυάζει τα πλεονεκτήματα ενός καθαρού, αποδοτικού βενζινο/ηλεκτρικού υβριδικού συστήματος με 6-τάχυτο μηχανικό κιβώτιο και ενός κομψού αμαξώματος coupé, αμφισβητώντας τις προκαταλήψεις για τα υβριδικά μοντέλα και διατηρώντας χαμηλά την κατανάλωση καυσίμου και τις εκπομπές ρύπων.

Έχει ένα πρωτοποριακό Σύστημα 3 Προγραμμάτων Οδήγησης: ECON, SPORT και NORMAL.

Το CR-Z πρόσφατα αποδείχτηκε επίσημα ένα από τα ασφαλέστερα αυτοκίνητα της Ευρώπης. Βαθμολογήθηκε με άριστα – 5 αστέρια – από τον ανεξάρτητο φορέα δοκιμών σύγκρουσης, Euro NCAP.

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το Honda CR-Z επισκεφθείτε το www.hondanews.eu


Θέλετε να γράφετε στο blog μας; Μπορείτε! Επικοινωνείστε μαζί μας και γίνετε και εσείς ένας συντάκτης του autokinisimag.blogspot.com! Και που ξέρετε... μπορεί να γράψετε και για το επόμενο τεύχος του περιοδικού Αυτοκίνηση Αν. Μακεδονίας & Θράκης !

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου