Τρίτη 9 Νοεμβρίου 2010

Εσείς τι απαντάτε κύριοι;

Ζητάμε την βοήθεια σας για να απαντήσουμε σε έναν αναγνώστη ο οποίος δεν φαίνεται να συμμερίζεται της άποψης ότι οι αγώνες επιτάχυνσης θεωρούνται μηχανοκίνητο άθλημα, όπως φαίνεται και παρακάτω:

Με αυτή τη λογική τότε η άρση βαρών τι προάγει..;
Η παραπάνω εικόνα είναι από αυτή την δημοσίευση.
Αντί απλά να παραθέσουμε εγκυκλοπαιδικά το παρακάτω, μπορείτε ΕΣΕΙΣ να μας πείτε τη γνώμη σας;

Μπορεί να κάνουν και λάθος εκεί στο βικιπαιδεια...

8 σχόλια:

  1. Αντε μωρε με τετοιους καθυστερημενους παει πισω το αθλημα γιατι ειναι αθλημα σε ολο το κοσμο

    Η κοντρα προαγει την ασφαλεια χαιβανε οταν γινετε σε πιστες και οχι στο δρομο...

    Κανε κατι και εσυ να γινει σε πιστα και ασε τις παπαρολογιες

    Αντε γεια...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Οι ιπποδρομίες γιατί είναι άθλημα Κε Ανώνυμε;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Συγνώμη ρε φίλε δηλαδή πραγματικά εννοείς οτι ο μηχανοκινητος αθλητισμος ΔΕΝ ειναι αθλητισμος; Δηλαδη οτι δεν φτιαχνει μπρατσα δεν ειναι αθλημα;

    Πλακα μας κανεις τωρα; Πρεπει να συγκρινουμε ποντικια για να δειξουμε αν κατι ειναι αθλημα και αν οχι; Αν το πας ετσι στην φορμουλα 1 που ολη μερα οι οδηγοι ειναι στα γυμναστηρια για καλη φυσικη κατασταση, παυουν να ειναι αθλητες την στιγμη που θα μπουν στην φορμουλα; Ή μήπως είσαι ένας απο αυτους που οτιδηποτε δεν εχει στροφη δεν ειναι αθλημα εστω και μηχανοκινητο; Γιατι τοτε πρεπει να αφησουμε εξω και το drift...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. διαβασε τι εχει γραφτει ακριβως πιο πανω, διαβασε τι εχεις γραψει εσυ και ψαξε να δεις που εχεις γραψει την βλακεια....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Κι εγώ δεν θεωρώ το ποδόσφαιρο άθλημα, αλλα τζόγο... Ο καθένας την γνώμη του.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. θα τρελαθουμε τελείως. Οι κοντρες αθλημα?Οι κοντρες προαγουν την ασφαλεια και την οδηγηση?ε δεν παμε καλα. δεν ξερω αν εχει νοημα να απαντησω με λογικη σε αυτους που λενε κατι τετοιο. Γιατι καμια σχεση δεν εχουν με το αυτοκινητο.Γιατι το να εισαι καγκουρας και να εχεις φτιαξει ενα αμαξι, καθρεφτη της καγκουριας σου δεν σε κανει γνωστη. σιγουρα δεν σε κανει οδηγο. μην ακουω λαλακιες.

    P.S. Για τον σωτηρης. Το ο καθενας εχει την γνωμη του ειναι βλακωδες. Δικη μου γνωμη οτι εισαι κουκουβαγια. σημαινει αυτοματα πως εχει καποια λογικη??

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Αγαπητέ κύριε Τonny.
    Το dragster, και γενικά οι αγώνες επιτάχυνσης είναι άθλημα. Όσο δεν υπάρχει ειδικός χώρος για να διεξαχθούν γίνονται φυσικά παρανόμως στο δημόσιο δρόμο.

    Μάλλον μπερδεύεις κάποια πράγματα για να ονομάζεις αγωνιζόμενους ως κάγκουρες. Για την λανθάνουσα άποψη σου δεν φταις εσύ, αλλά όσοι ήταν πίσω από τις διοργανώσεις των αγώνων επιτάχυνσης τόσα χρόνια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Tonny, το οτι είμαι κουκουβάγια είναι όντως γνώμη σου... αλλά πρέπει να την επιχειρηματολογείς. Έχω φτερά και ράμφος; Είμαι 40 εκατοστά;
    Εγώ μπορώ κάλιστα να σου αποδείξω οτι είμαι άνθρωπος, μόνο και μόνο επειδή σου απαντάω Πολιτισμένα.
    Οι αερολογίες είναι εύκολο πράγμα. Όπως διάβασες και πιό πάνω, άν διάβασες... "Το dragster, και γενικά οι αγώνες επιτάχυνσης είναι άθλημα. Όσο δεν υπάρχει ειδικός χώρος για να διεξαχθούν γίνονται φυσικά παρανόμως στο δημόσιο δρόμο."
    Τώρα επειδή εσένα σου κόλλησε στο μυαλό η λέξη Κόντρες, είναι άλλο θέμα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή