Πέμπτη 19 Ιουλίου 2012

Serres Rally 28 Αυγούστου - 2 Σεπτεμβρίου

Η αντίστροφη μέτρηση για τον αγώνα της χρονιάς που όλοι περιμέναμε, άρχισε! Ο μεγαλύτερος και ο καλύτερος αγώνας Rally Raid, το Serres Rally 2012 μας ανοίγει σιγά σιγά τους ορίζοντές του! 

- Οι συμμετοχές αυξάνονται με αγωνιζόμενους από όλο τον κόσμο, κοντεύοντας να πιάσουν το όριο της οργάνωσης! 

- Οι ονειρικές διαδρομές «γράφτηκαν» και ελέγχονται, συνδυάζοντας κάθε είδους έδαφος, Off road περάσματα, ακόμη και βατά – γρήγορα μονοπάτια για τις μοτοσυκλέτες από το International Six Days Enduro του 2008! 

- Τα καλύτερα Paddocks που θα δείτε σε αγώνα στήνονται στο Elpida Resort & Spa! 

- Η Michelin θα είναι μαζί μας, και μπορείτε ήδη να παραγγείλετε τα ελαστικά και τα mousse σας. 

- Υπάρχει η δυνατότητα για τεχνική υποστήριξη μοτοσυκλετών από εξειδικευμένους μηχανικούς με τυπικό κόστος. 

- Για τα αυτοκίνητα τα ελαστικά Malatesta θα παρέχουν αντίστοιχα δυνατότητα επί τόπου προμήθειας ελαστικών. 

- Στον τομέα της ασφάλειας, υπάρχουν πολλά ασθενοφόρα και οχήματα ασφαλείας με γιατρούς και paramedics, ενώ υπάρχει και ελικόπτερο ασφαλείας σε άμεση αναμονή στα paddocks! 

- Το έγχρωμο λεπτομερές Road Book, αλλά και βιβλίο 120 σελίδων με όλες τις πληροφορίες αγώνα για οδηγούς και ομάδες, με πλάνο ασφαλείας και Road Book με πρόσβαση σε κάθε δυνατό θεάσιμο σημείο. 

- Η καθημερινή ενημέρωση για την διαδρομή θα γίνεται με προβολή σε ειδική αίθουσα. 

- Ο αγώνας θα παρουσιάζεται σε «public live tracking» στο διαδύκτιο, χάρη στο προηγμένο σύστημα δορυφορικής παρακολούθησης της My-Track που με GPS Trackers και fleet management συμβάλει τα μέγιστα στην ασφάλεια. 

- Τα αποτελέσματα θα αναρτώνται άμεσα on-line από την Infomega. Τα οχήματα θα είναι ε πρόγραμμα φοδιασμένα με time sensors! Με το που τερματίζει την ειδική ο κάθε οδηγός, βλέπει τους χρόνους ΟΛΩΝ σε μόνιτορ! 

- Το Serres Rally 2012 με την σχεδίασή του, το συμβολικό παράβολο συμμετοχής και τις παροχές που προσφέρει αποτελεί τον οικονομικότερο αγώνα! To Serres Racing Circuit πραγματοποιώντας το διασυνοριακό της Ευρωπαϊκής ένωσης, ανέθεσε την υλοποίηση στο έμπειρο Off Road Team που με την βοήθεια του Auto Moto Club των Σερρών δίνουν τον καλύτερο εαυτό τους για ένα άριστο αποτέλεσμα. 

Στην ιστοσελίδα www.serresrally.com θα βρείτε τα πάντα σχετικά με τον αγώνα, χάρτες, video και φωτογραφίες από την διαδρομή, καθώς και τουριστικές πληροφορίες για την διαμονή σας στην περιοχή.

Περιοδικό AutokinisiMag

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου