Σάββατο, 3 Μαρτίου 2012

Πρόγραμμα Αγώνων 4x4 2012

Ανακοινώνεται το Πρόγραμμα Αγώνων Αυτοκινήτων 4Χ4 για το 2012 όπως αυτό επεξεργάστηκε και καταρτίστηκε από την ΕΠΑ/ΕΘΕΑ.

Καινοτομία πού διακρίνεται αμέσως, είναι η προκήρυξη Πανελληνίου Επάθλου Super Trial 4X4, σε τρείς αντιπροσωπευτικές περιοχές της χώρας, Ρέθυμνο, Αθήνα και Πάτρα. Ένας θεσμός αγώνων πού αναμένεται να καθιερωθεί και γίνεται με “υπεραυτοκίνητα” 4Χ4 σε χώρους με δυνατότητα μεγάλης προσέλευσης θεατών, (γήπεδα - χώροι λιμανιών κλπ) υπό τύπον μεγάλης γιορτής - υπερθεάματος, προκειμένου να θαυμάζουν και να απολαμβάνουν τις δυνατότητες ανθρώπων και μηχανών πλήθος θεατών. Παράλληλα δίνει τη δυνατότητα να συγκεντρωθούν και να συναγωνιστούν σε έναν αγώνα τα καλύτερα αυτοκίνητα και οδηγοί απ’ όλη την Ελλάδα.

Στο Πρωτάθλημα 4Χ4 – Κύπελλο & Έπαθλο Αντοχής για το 2012, υπάρχουν 2 πολυήμεροι (5ημεροι) αγώνες, στην Εύβοια και στις Σέρρες, ο 24 Ώρες (2ημερος) καθώς και 2 μονοήμεροι σε Καλάβρυτα και Ναύπλιο, ενώ αναβαθμίζονται σε Κύπελλο οι παραπάνω αγώνες όσον αφορά τα αυτοκίνητα της Ζ2, με περιορισμό όμως των ημερών σε 2 σε Εύβοια και Σέρρες. Όπως και το 2011 θα προσμετρήσουν και για τους 3 θεσμούς και οι πέντε αγώνες.

Στο “Κύπελλο Trial Ride 4X4 OFF ROAD TEAM”, το οποίο παραμένει όπως το 2011, με πέντε αγώνες σε Χαλκίδα, Καλάβρυτα, Κύθηρα, Ναύπλιο και Αττική. Όλοι οι αγώνες θα είναι μονοήμεροι και θα προσμετρήσουν και οι πέντε.

Στο Κύπελλο Περιπέτειας προκηρύσσονται 5 αγώνες, από τους οποίους θα προσμετρήσουν οι 4, με τους “νεοεισερχόμενους”, Wild Terrain Γρεβενών & Trophy Ευβοίας, να συμπληρώνουν τους “παλιούς” πολύ πετυχημένους Trophy Έβρου, Wild Terrain Κω και Wild Terrain Λασιθίου.

Στο Θεσμό των Trial τώρα, το Κύπελλο Trial Κρήτης προκηρύσσεται με 5 στους 5 αγώνες, σε Ρέθυμνο – Χανιά – Ηράκλειο - Ιεράπετρα και Λασίθι, ενώ αναβαθμίζονται σε Κύπελλο οι αγώνες της Δυτικής Ελλάδος σε Ιωάννινα – Κέρκυρα – Κόνιτσα – Πάτρα - Άρτα όπου προσμετρούν και οι 5 αγώνες.

Τέλος με 5 στους 6 και 4 στους 4 αγώνες παραμένουν τα Έπαθλα αυτοκινήτων 4Χ4 σε Κω και Λέσβο αντίστοιχα που περιλαμβάνουν αγώνες Trial και Enduro.

Δείτε το πρόγραμμα των αγώνων εδώ

Περιοδικό Αυτοκίνηση Αν. Μακεδονίας & Θράκης

Αντιδράσεις:

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου