Παρασκευή 27 Ιανουαρίου 2012

Νέα ασυναγώνιστη προσφορά!


Όφελος έως και 220 € στα μοντέλα της οικογένειας Liberty


Η νέα χρονιά αρχίζει με νέες προσφορές από την Piaggio… εύκολες και οικονομικές καθημερινές μετακινήσεις με το Liberty, το αγαπημένο μοντέλο στην κατηγορία των «ελαφρών» σκούτερ με μεγάλους τροχούς!
Οι τέσσερεις εκδόσεις Liberty διατίθενται πλέον σε νέες μειωμένες τιμές και υπόσχονται σε όλους ευελιξία και λειτουργικότητα:
  • Liberty 50 2t :1.720€ από 1.780€
  • Liberty 50 4t : 1.790€ από 1.910€
  • Liberty 125 : 1.890€ από 1.995€
  • Liberty 150 : 1.995€ από 2.215€
Piaggio Liberty
Το Liberty, είναι ένα εξαιρετικά δημοφιλές μοντέλο που γεννήθηκε για να ζει στην πόλη.
Η όψη του χαρακτηρίζεται από τον ελαφρά τριγωνικό προβολέα στο τιμόνι και την κομψή προστατευτική ποδιά για τα πόδια, και τονίζεται από στοιχεία χρωμίου.
Για να ενισχύσουν τον αστικό χαρακτήρα του Liberty, οι σχεδιαστές της Piaggio έδωσαν μεγάλη προσοχή στην ευελιξία και την ευκολία χρήσης. Η σέλα επιτρέπει στους οδηγούς όλων των αναστημάτων να ακουμπούν με ευκολία τα πόδια τους στο έδαφος, προσφέροντας τέλειο έλεγχο του οχήματος ενώ είναι άνετη και για το συνεπιβάτη. Επιπλέον διαθέτει πίσω σχάρα και αναδιπλούμενα μαρσπιέ συνεπιβάτη. Η δυνατότητα μεταφοράς αντικειμένων εξασφαλίζεται όχι μόνο από το μεγάλο και πρακτικό επίπεδο πάτωμα αλλά και από τον αποθηκευτικό χώρο κάτω από τη σέλα, που μπορεί να φιλοξενήσει ένα κράνος demi-jet.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου