Τρίτη, 23 Οκτωβρίου 2012

Toyota GT86: Τιμές & Εξοπλισμός

Η στιγμή που όλοι περιμέναμε έφτασε (βέβαια, δεδομένης της γενικευμένης ελληνικής οικονομικής κατάστασης δεν είμαστε και πολύ σίγουροι πως το ελληνικό αγοραστικό αυτοκινητιστικό κοινό περίμενε πως και πως τη συγκεκριμένη ανακοίνωση - εμείς πάντως, έχοντας ήδη δηλώσει θαυμαστές του GT86, μια μικρή ανυπομονησία την είχαμε).

Οι εικασίες που έκανε ολόκληρη η ομάδα του περιοδικού όλον αυτόν τον καιρό της αναμονής επαληθεύτηκαν εν μέρει από την επίσημη ανακοίνωση της ελληνικής αντιπροσωπίας. Έχουμε και λέμε λοιπόν:

Toyota GT86 C: 35.900€

Toyota GT86 T: 36.500€

Toyota GT86 Premium: 38.100€

Οι παραπάνω τιμές αφορούν τις εκδόσεις με το 6τάχυτο μηχανικό κιβώτιο ταχυτήτων. Για αυτούς που θα προτιμήσουν το αυτόματο κιβώτιο 6 σχέσεων, οι τιμές διαμορφώνονται ως εξής:

Toyota GT86 C: 37.700€

Toyota GT86 T: 38.300€

Toyota GT86 Premium: 39.900€

Ο εξοπλισμός της βασικής έκδοσης C, σύμφωνα με την Toyota, περιλαμβάνει σύστημα έξυπνης εισόδου οδηγού και εκκίνησης, cruise control, αλουμινένια πεντάλ, δερμάτινο λεβιέ ταχυτήτων και τιμόνι, αυτόματο διζωνικό κλιματισμό, ζάντες 17 ιντσών, χρωμιωμένες εξατμίσεις, ηλεκτρικά ρυθμιζόμενους, θερμαινόμενους και αναδιπλούμενους εξωτερικούς καθρέπτες, φώτα ημέρας LED, φωτιστικά σώματα HID Xenon, εμπρός προβολείς ομίχλης, αισθητήρες φωτεινότητας και βροχής, Torsen μπλοκέ διαφορικό, VSC με δυνατότητα απενεργοποίησης και 7 αερόσακους. Η έκδοση Τ διαθέτει επιπλέον του εξοπλισμού της έκδοσης Τ σύστημα πολυμέσων που περιλαμβάνει Radio, CD, mp3, Bluetooth, USB και θύρα Aux-in, ενώ η έκδοση Premium αποτελεί την καλύτερα εξοπλισμένη έκδοση του GT86 διαθέτοντας και δερμάτινα (τα εμπρός θερμαινόμενα) καθίσματα. 


Δυστυχώς και σύμφωνα με τα μέχρι τώρα δεδομένα, η «γυμνή» έκδοση του GT86 δεν θα είναι διαθέσιμη στη χώρα μας κάτι που ίσως ξενίσει μερικούς (εμείς είμαστε κάποιοι από αυτούς) που ενδεχομένως να ήθελαν να «χτίσουν» εκ των υστέρων το αυτοκίνητο σύμφωνα με τις δικές του, λογικά περισσότερο ανήσυχες, προτιμήσεις αλλά και αυτούς που ίσως περίμεναν κάτι φθηνότερο από την Toyota.

Περισσότερες πληροφορίες για τα οικονομοτεχνικά χαρακτηριστικά του μοντέλου μπορείτε να αναζητήσετε στην επίσημη ιστοσελίδα της Toyota, ενώ παρακάτω μπορείτε να παρακολουθήσετε μερικά βίντεο (χρήσιμα για όσους έρχονται για πρώτη φορά σε διαδικτυακή επαφή με το GT86) που συνιστούν μια ολοκληρωμένη οπτική των χαρακτηριστικών του νέου μοντέλου της Toyota.


Πηγή: Toyota

Περιοδικό Autokinisimag

Αντιδράσεις:

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου