Πέμπτη, 11 Οκτωβρίου 2012

Τρεις παγκόσμιες πρεμιέρες αποκάλυψε η Hyundai στο Σαλόνι Αυτοκινήτου του Παρισιού

Η Hyundai αποκάλυψε τρεις παγκόσμιες πρεμιέρες στο Σαλόνι Αυτοκινήτου του Παρισιού: Το νεότερο αυτοκίνητο της επικεντρωμένο στην Ευρωπαϊκή αγορά, το 3-θυρο i30 Νέας Γενιάς, το ολοκαίνουργιο i20 WRC, που είναι έτοιμο να πρωταγωνιστήσει στους αγώνες και την έκδοση παραγωγής του ix35 Fuel Cell. Τα νέα αυτά οχήματα αποδεικνύουν τη δέσμευση της μάρκας να προσφέρει καινοτομία υψηλής ποιότητας στην Ευρωπαϊκή αγορά τώρα αλλά και στο μέλλον. Το 3-θυρο i30 νέας γενιάς επεκτείνει την γκάμα της Hyundai στην κατηγορία C απευθυνόμενο σε ένα ακόμη ευρύτερο κοινό, χάρη στο νέο πιο δυναμικό στυλ του. Σχεδιασμένο παράλληλα με την πεντάθυρη και την wagon έκδοση στο Ευρωπαϊκό Τεχνολογικό Κέντρο της Hyundai στη Γερμανία και κατασκευασμένο στην Ευρώπη, το νέο μοντέλο είναι το πρώτο 3-θυρο Hyundai στην κατηγορίας C ειδικά για την Ευρωπαϊκή αγορά. Τα νέα στοιχεία στο σχεδιασμό του οχήματος είναι ορατά από κάθε οπτική γωνία• νέα εμπρός και πίσω φώτα ομίχλης, νέα μάσκα καθώς και η κεκλιμένη βασική γραμμή αλλά και το σπορ πίσω μέρος. Το 3-θυρο i30 νέας γενιάς διατηρεί τα ίδια υψηλά επίπεδα ποιότητας και εξοπλισμού καθώς και τους υψηλών επιδόσεων κινητήρες που διαθέτουν και υπόλοιπες εκδόσεις της οικογένειας της Νέας Γενιάς i30.
Το «έτοιμο για αγώνες» i20 της Hyundai αναδεικνύει το δυναμισμό της μάρκας και τις δυνατότητες των επιδόσεων της. Έχοντας συμμετάσχει σε αγώνες WRC με το Accent, το i20 WRC είναι εξοπλισμένο για να πληροί τις αυστηρές προδιαγραφές της FIA που απαιτούνται για να ανταγωνιστεί τους αντιπάλους του στους αγώνες του WRC σήμερα και σηματοδοτεί για τη Hyundai μια πιθανή επιστροφή στο μηχανοκίνητο αθλητισμό .
Αποδεικνύοντας τη δέσμευση της Hyundai για ένα καθαρό και βιώσιμο μέλλον, το ix35 Fuel Cell στην έκδοση παραγωγής έκανε το ντεμπούτο του στο Σαλόνι. Με νέα αισθητική και τεχνολογικά αναβαθμισμένο φέρει κυψέλες πολυμερών λιθίου, οι οποίες δίνουν δυνατότητα κάλυψης 588 χιλιομέτρων. Το ix35 Fuel Cell θα μπει στην παραγωγή πριν από το τέλος του τρέχοντος έτους και οι παραδόσεις των οχημάτων θα ξεκινήσουν το 2013.

Αντιδράσεις:

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου