Δευτέρα 27 Αυγούστου 2012

It is not for me! It is for mother Russia!

Οι Ρώσοι τρελάθηκαν! Και επέστρεψαν δριμύτεροι! Μιας και όλα περιστρέφονται γύρω από το δικό μας και δικό σας αγώνα του Σεπτεμβρίου, οι εξελίξεις από τη ρώσικη ευθεία έχουν περάσει σε δεύτερη μοίρα.


Σήμερα όμως κάναμε το καθιερωμένο update μας και δεν μπορέσαμε να αντισταθούμε στον πειρασμό της επιτάχυνσης (απ' όπου και αν προέρχεται). Δύο βίντεο για σήμερα λοιπόν και στο πρώτο συναντάμε τους συνήθεις υπόπτους. GT-R, ένα της Boostlogic - ο γνωστός Godzilla - και ένα της EcuTek,  μετρούν τις δυνάμεις τους δίπλα δίπλα με το πρώτο να αποδεικνύεται σε εξαιρετική φόρμα, γεγονός που επαληθεύεται και στο δεύτερο πέρασμα που αντί για το «αδερφάκι» του, στη διπλανή λωρίδα στήνεται μια 911 της Proto. Και στις δύο περιπτώσεις ο Godzilla είναι αήττητος, γράφοντας μάλιστα εντυπωσιακές ταχύτητες εξόδου.





Στο δεύτερο βίντεο που διαλέξαμε για εσάς, θα βρείτε λίγο από αλητεία, παράνομη κόντρα και εκείνο το εθιστικό - σαν παιδικό παιχνίδι - παίξιμο με τις πιέσεις έως ότου οι πρώτες αχτίδες του ηλίου κάνουν την εμφάνισή τους στον ουρανό.






(Σημείωση: Προσέξτε τον ιατρικό έλεγχο στον οποίο υποβάλλονται οι οδηγοί προτού πραγματοποιήσουν τα περάσματά τους στην ευθεία του Dragtimes.info καθώς και τα νέα scoreboards αλλά και το εξαιρετικό - σαφώς καλύτερο από πρωτύτερα - edit των βίντεο. Οι Ρώσοι ανεβαίνουν επίπεδο και εμείς δεν μπορούμε παρά να τους συγχαρούμε).

Πηγή: Dragtimes.info

Περιοδικό AutokinisiMag

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου