Δευτέρα, 27 Αυγούστου 2012

Hμερολόγιο Αμαξώματος: PreStage για το TETRAKOSARI© V - Ημέρα 11η

Τι σας λέγαμε για το οικογενειακό κλίμα που επικρατεί σε κάθε αγώνα του TETRAKOSARI©; Άλλη μια απόδειξη αποτελούν ο Ηλίας Σιδηρόπουλος και ο Θεόδωρος Μαρίνης, δύο αγωνιζόμενοι που συνδέονται επίσης μεταξύ τους με οικογενειακές σχέσεις. Το Θεόδωρο τον βρήκαμε - που αλλού; - στο συνεργείο του Ηλία και οφείλουμε να ομολογήσουμε πως το κλίμα που αυτοί οι δύο μαζί μπορούν να δημιουργήσουν είναι εκρηκτικό.

Ο Θεόδωρος είναι παράξενος. Τελεία. Σίγουρα θα αναρωτιέστε γιατί. Η απάντηση έγκειται στο όχημα με το οποίο πρόκειται να αγωνιστεί στο TETRAKOSARI© V. Toyota AE86 και το πρώτο πράγμα που ήρθε στο μυαλό μας μόλις το αντικρίσαμε παρκαρισμένο έξω από το συνεργείο του Ηλία ήταν drift, drift και drift. Την καταγωγή του μαρτυρούσαν άλλωστε τα marbles στα πίσω του λάστιχα και στον πίσω προφυλακτήρα. Αλλά ας δούμε τι είχε να μας πει ο Θεόδωρος. 
Το σκηνικό παρέμεινε το ίδιο μιας και το συνεργείο του Ηλία ήταν ότι απολύτως έπρεπε για την PreStage ατμόσφαιρα των συνεντεύξεων. Ξεκινάμε και ο Θεόδωρος μας προλαβαίνει λέγοντάς μας πως εξαιτίας της αρχικής φύσης και χρήσης του αυτοκινήτου, έπρεπε να πραγματοποιηθούν μερικές ζωτικής σημασίας αλλαγές. Σύμφωνα με τον ίδιο λοιπόν, το κεφαλάρι είναι νέο, ενώ το βήμα του διαφορικού έχει πια αλλάξει με σκοπό το υψηλότερο στροφάρισμα αλλά και τις συνολικά καλύτερες επιδόσεις για τον αγώνα του Σεπτεμβρίου. Στο εξαιρετικά επίκαιρο ερώτημα «Γιατί ΑΕ86;», ο Θεόδωρος ρίχνει το φταίξιμο τόσο στον αγώνα καθεαυτό, όσο και στο επίπεδο της διοργάνωσης, λόγοι που διαδραμάτισαν σημαντικό ρόλο στη συμμετοχή του με το συγκεκριμένο αυτοκίνητο. Ο ίδιος δηλώνει πολλά χρόνια γνώριμος με τους αγώνες επιτάχυνσης αλλά το ραντεβού του με το TETRAKOSARI© το Σεπτέμβρη θα είναι το πρώτο του. «Κοντράκιας» λοιπόν από μικρό παιδί, τονίζει πως στο TETRAKOSARI© μπορεί κανείς να βρει την ασφάλεια που σε καμία περίπτωση δεν υπάρχει στο δρόμο.
Όταν η κουβέντα έρχεται στο θέμα του συναγωνισμού, η απάντηση του Θεόδωρου είναι τελεσίδικη. Πέτρος Ταξόπουλος και κανένας άλλος - με τα συνωμοτικά βλέμματα και γέλια να δίνουν και να παίρνουν με την υπόλοιπη ομάδα που βρισκόταν πίσω από τις κάμερες - ενώ ο ίδιος φρόντισε να συμπληρώσει πως κατά την άποψή του, το TETRAKOSARI© μόνο φιλίες μπορεί να δημιουργήσει. Κλείνοντας την κουβέντα μας, ο Θεόδωρος ευχήθηκε το Toyota να γράψει 10,5 δευτερόλεπτα, πράγμα που εδώ στο AutokinisiMag του ευχόμαστε ολόψυχα.


Μπορείτε να παρακολουθήσετε ολόκληρη τη συνέντευξη του Θεόδωρου Μαρίνη στο βίντεο που ακολουθεί.


Περιοδικό AutokinisiMag

Αντιδράσεις:

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου