Πέμπτη 23 Αυγούστου 2012

Το eGarage ξαναχτυπά

Είπαμε να κάνουμε ένα μικρό διάλειμμα από το Ημερολόγιο Αμαξώματος και τις PreStage αφηγήσεις για το TETRAKOSARI© V και να ρίξουμε μια ματιά στην αυτοκινητιστική κουλτούρα ανά τον κόσμο.

Το eGarage και τα εκπληκτικά του βίντεο σας το είχαμε παρουσιάσει σε προηγούμενο ποστ του AutokinisiMag μπλογκ και σήμερα ήρθε η στιγμή - για ακόμη μια φορά - να παρακολουθήσουμε ένα από αυτά. Το θέμα του δεν είναι άλλο από τα καρτ - οφείλουμε σε αυτό το σημείο να ομολογήσουμε πως εδώ στο AutokinisiMag θεωρούμε την ενασχόληση με το καρτ ένα εξαιρετικό σχολείο, πόσω μάλλον όταν ξεκινά σε μικρή ηλικία.


Χαρακτηριστικό παράδειγμα αποτελεί ο πρωταγωνιστής του παρακάτω βίντεο, ο οποίος μπορεί να μην είναι σε θέση να εξηγήσει με δόκιμους και επαγγελματικούς όρους τι συμβαίνει όταν ζεσταίνονται τα λάστιχα του καρτ του αλλά οι γνώσεις και η εμπειρία που αποκομίζει μέσω της οδήγησης σε πίστα σίγουρα θα αποδειχθούν εξαιρετικής χρησιμότητας τόσο στις οδηγικές του ικανότητες, όσο και στη διαμόρφωση του χαρακτήρα του.


Kart Kids from eGarage on Vimeo.

Πηγή: eGarage

Περιοδικό AutokinisiMag







0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου