Πέμπτη 7 Ιουνίου 2012

Η Underground Racing βάζει χέρι στην Aventador


Μόλις χθες σας μιλήσαμε για την Lamborghini Gallardo της Underground Racing (UR) που στην ευθεία του Dragtimes.info κατάφερε τελική ταχύτητα ρεκόρ (405χλμ/ώρα).


Η Underground Racing, όπως κάθε βελτιωτικός οίκος που θέλει να σέβεται τον εαυτό της, τους πελάτες της αλλά και τις κόντρες, θεώρησε πως έπρεπε να προχωρήσει ένα βήμα παραπέρα μένοντας παρόλα αυτά στην ιταλική φίρμα (σχεδόν όλα τα μοντέλα της έχουν περάσει από τα χέρια της UR). Αυτή τη φορά λοιπόν, επέλεξε την Aventador LP700-4 και πραγματοποίησε μερικές κρίσιμες επεμβάσεις.

Ο V12 κινητήρας των 6,5 λίτρων του μαινόμενου ταύρου αποδίδει σε εργοστασιακή μορφή 700 ίππους και εκτοξεύει το αυτοκίνητο στα πρώτα 100χλμ/ώρα σε μόλις 2,9 δευτερόλεπτα, ενώ η τελική του ταχύτητα αγγίζει τα 350χλμ/ώρα. Με τα διπλά τούρμπο της UR, η ιπποδύναμη σχεδόν διπλασιάζεται (1.200 ίπποι) ενώ τα πρώτα 100χλμ/ώρα έρχονται πια σε 2,2 δευτερόλεπτα.

Ενώ οι μόνες πληροφορίες που έχουμε μέχρι στιγμής είναι για την ιπποδύναμη και την επίδοση 0-100χλμ/ώρα, η UR φρόντισε να δημοσιεύσει ένα κατατοπιστικότατο βίντεο.







Περιοδικό Autokinisimag

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου