Πέμπτη 28 Ιουνίου 2012

Racing Team Welzorg


Για ακόμη μια φορά, μας πήρε λίγη ώρα για να αποφασίσουμε για τον τίτλο του παρακάτω ποστ. Συνήθως αποφεύγουμε τους πολύ προσωποποιημένους τίτλους και προτιμούμε κάτι περισσότερο ουδέτερο, αλλά αυτή τη φορά δεν μπορούσαμε να σκεφτούμε κάτι άλλο. 

Πώς θα μπορούσε να είναι διαφορετικά άλλωστε από τη στιγμή που η ολλανδική Welzorg Racing Team, η οποία αγωνίζεται στο Swift Cup, παραδίδει μαθήματα αγωνιστικής παιδείας και κουλτούρας;



Προσέξτε το ειδικά διαμορφωμένο Suzuki Swift που η ομάδα έχει ετοιμάσει για τον οδηγό της Gerard de Nooij, ο οποίος αντιμετωπίζει κινητικά προβλήματα. Το Swift διαθέτει το γκάζι και το φρένο στο τιμόνι, ενώ ο συμπλέκτης βρίσκεται ενσωματωμένος στο λεβιέ των ταχυτήτων. Με αυτό τον τρόπο, ο de Nooij καταφέρνει εντυπωσιακή απόδοση και αποτελέσματα στους αγώνες του πρωταθλήματος χωρίς να αφήνει οτιδήποτε να σταθεί εμπόδιο στα όνειρα και το πάθος του.


Κάτι τέτοιες περιπτώσεις αποδεικνύουν πως η πραγματική θέληση και η ομαδική δουλειά είναι στοιχεία ικανά για το καλύτερο αποτέλεσμα, ξεπερνώντας παράλληλα ζητήματα που ενδεχομένως να φαντάζουν ανυπέρβλητα.


Τα συγχαρητήρια μας στην ολλανδική ομάδα και τα μέλη της!

(δυστυχώς τα βίντεο είναι στα ολλανδικά, παραμένουν παρόλα αυτά άκρως διαφωτιστικά και εποικοδομητικά)




Περιοδικό Autokinisimag

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου