Δευτέρα 5 Μαρτίου 2012

Έφτασε στην... Ελλάδα, το Ελληνικό Αυτοκίνητο της Χρονιάς ! Δείτε πόσο κοστίζει

Το διάσημο μικρό της FIAT που βραβεύτηκε ως Αυτοκίνητο της Χρονιάς 2012 για την Ελλάδα, το FIAT PANDA, ήρθε επιτέλους στην χώρα μας και βρίσκεται από αρχές Μαρτίου στις εκθέσεις του επίσημου δικτύου της FIAT.



Η τρίτη γενιά του Panda ανεβάζει τον πήχη ακόμη περισσότερο, προσφέροντας εκτός από μια μοντέρνα και άκρως ενδιαφέρουσα σχεδίαση, καλούς εσωτερικούς χώρους για τα δεδομένα της κατηγορίας του, ευελιξία με τη διαμόρφωση των εσωτερικών χώρων και πορτ μπαγκάζ 225 έως 260 λίτρων. Ακόμη προσφέρει προηγμένες τεχνολογικά λύσεις, μεταξύ των οποίων και η γκάμα των κινητήρων χαμηλού κυβισμού και χαμηλής κατανάλωσης. Έτσι λοιπόν συναντούμε τον βραβευμένο TwinAir Turbo 0.9 των 85 ίππων, ο οποίος προσφέρεται για πρώτη φορά και στην ατμοσφαιρική εκδοχή του με 65 ίππους. Ακόμη διατίθεται ο βενζινοκινητήρας 1.2 Fire των 69 ίππων και ο ντίζελ 1.3 Multijet II των 75 ίππων. Οι εκδόσεις με τους κινητήρες TwinAir Turbo μάλιστα, έχουν εκπομπές CO2 μόλις 99 g/km και απαλλάσσονται εντελώς από τα τέλη κυκλοφορίας στην Ελλάδα.

Οι τιμές πώλησης διαμορφώνονται από τις 10.500 ευρώ για την έκδοση 1,2 69hp και στο επίπεδο εξοπλισμού Pop, περιλαμβάνοντας στάνταρ σύστημα ABS με EBD, δύο μετωπικούς αερόσακους και αερόσακους κεφαλής τύπου κουρτίνας, ηλεκτρικά υποβοηθούμενο τιμόνι με επιλογή City, ηλεκτρικά παράθυρα, κεντρικό κλείδωμα και air condition. Οι εκδόσεις με τον κινητήρα 0,9 Twinair κοστίζουν από 11.800 ευρώ, ενώ η πετρελαιοκίνητη έκδοση 1,3 λτ. κοστίζει 13.600 και διατίθεται στο πλουσιότερο επίπεδο εξοπλισμού.

Πηγή: fiat.gr

Περιοδικό Αυτοκίνηση Αν. Μακεδονίας & Θράκης

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου