Τετάρτη 9 Μαΐου 2012

Συνεργασία ανάμεσα σε Autotechnik και Mishimoto


Η άνοιξη έφερε και την ολοκλήρωση των επί μηνών συνομιλιών για στρατηγική  συνεργασία ανάμεσα στην Autotechnik και τον παγκόσμιο κολοσσό Mishimoto Automotive από την Αμερική. Με την στρατηγικής σημασίας αντιπροσώπευση της Mishimoto, η AUTOTECHNIK διαθέτει πλέον μια ολοκληρωμένη γκάμα σε Ψυγεία νερού, IntercoolersOil Coolers και Low Temp Thermostats καλύπτοντας όλες της κατηγορίες της αγοράς (low,midhigh segment) που η Mishimoto κατέχει σεβαστά μερίδια πωλήσεων παγκοσμίως.


Με τομέα γεωγραφικής κάλυψης την Ελλάδα, την Κύπρο, την Μάλτα και την ευρύτερη περιοχή των Βαλκανίων, η Autotechnik δεσμεύτηκε για την διανομή των προϊόντων της Mishimoto στο συνεχώς αναπτυσσόμενο δίκτυο συνεργατών της αλλά και την ανάπτυξη του brand καθιερώνοντάς το στον ίδιο βαθμό που κατέχει στην παγκόσμια αγορά tuning.






Κόντρα στις δυσκολίες των καιρών, ακολουθώντας πιστά μια στρατηγική ανάπτυξης και εξωστρέφειας, η Autotechnik αναπτύσσεται σταθερά, αποτελώντας έναν αξιόπιστο προμηθευτή για τις συνεργαζόμενες εταιρίες χονδρικής, αλλά και έναν αξιόλογο συνεργάτη για τους κατασκευαστές που επιζητούν την ορθή και διαρκή διάθεση των προϊόντων τους στην Ελληνική και ευρύτερη αγορά της Νοτιανατολικής Ευρώπης που δραστηριοποιείται η Autotechnik.


Οι πρώτες παραλαβές προϊόντων θα λάβουνε χώρα από την επίσημη αντιπροσωπία περί τα τέλη Μαΐου 2012, παρέχοντας λύσεις και επιλογές για το «καυτό» καλοκαίρι που ξεκινάει, με Mishimoto!


Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τα προϊόντα Mishimoto ή για συνεργασία, επισκεφθείτε την ιστοσελίδα της Autotechnik: www.autotechnik.gr 


Πηγή: Autotechnik


Περιοδικό Autokinisimag

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου