Πέμπτη 10 Μαΐου 2012

Aston Martin DBS: Τέλος εποχής

Οι φήμες έγιναν πια πραγματικότητα. Η Aston Martin επιβεβαιώνει τα πρότερα δημοσιεύματα που την ήθελαν να παύει την παραγωγή της DBS εξαιτίας ενός νέου μοντέλου. Παρόλα αυτά το τέλος της DBS δεν διαφαίνεται και τόσο άδοξο μιας και η DBS Ultimate είναι προ των πυλών και πρόκειται να αποτελέσει την επετειακή  έκδοση αποχαιρετισμού της απλής DBS. Με παραγωγή που πιθανότατα δεν θα ξεπεράσει τις 100 μονάδες (από τις οποίες οι 30 θα πάρουν τον δρόμο για την άλλη πλευρά του Ατλαντικού) η Ultimate θα διατίθεται τόσο σε κουπέ όσο και σε κάμπριο (Volante) αμαξώματα, με αυτόματο αλλά και χειροκίνητο κιβώτιο έξι σχέσεων.


Στον τομέα της εξωτερικής εμφάνισης και πιο συγκεκριμένα όσον αφορά στα διαθέσιμα χρώματα, ο αγοραστής θα έχει να επιλέξει ανάμεσα σε δύο αποχρώσεις του ασημί (Silver Foxm και Quantum Silver) καθώς και στο Carbon Black. Το πακέτο θα συμπληρώσουν οι νέες ζάντες, οι εξωτερικοί καθρέπτες, ο διάχυτης και οι λωρίδες ανάμεσα στα πίσω φώτα από ανθρακόνημα,  η μαύρη εμπρός μάσκα, τα σκουρότερα πίσω φωτιστικά σώματα, τα ειδικά διακριτικά σήματα καθώς και η επιλογή ανάμεσα σε κίτρινες, κόκκινες ή μαύρες δαγκάνες στα φρένα. Στο εσωτερικό ξεχωρίζουν οι επενδύσεις των καθισμάτων και του εσωτερικού των θυρών με μαύρο δέρμα και κόκκινες ραφές ενώ δεν θα λείπουν και οι επιπλέον επενδύσεις από αλκαντάρα, ανθρακόνημα και τα ανανεωμένα paddles πίσω από το τιμόνι διακοσμημένα με δέρμα κόκκινου χρώματος.


Οι φωτογραφίες μαρτυρούν μια ιδιαίτερα γοητευτική σιλουέτα - της ήδη εντυπωσιακής DBS - αποδεικνύοντας για ακόμη μια φορά την αισθητική της εγγλέζικης φίρμας.






Πηγή: CS



Περιοδικό Autokinisimag

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου