Τρίτη 6 Μαρτίου 2012

Νέα σειρά πρωτοποριακών προϊόντων της Wynn’s για τα φίλτρα αιθάλης (DPF) των κινητήρων πετρελαίου


Βελτιστοποιήστε την απόδοση και τον χρόνο ζωής του πετρελαιοκινητήρα σας, με τα πρόσθετα καθαρισμού και αναζωογόνησης του φίλτρου αιθάλης, από τη Wynn’s.

Oι σύντομες διαδρομές, η κυκλοφοριακή συμφόρηση και η κίνηση στην πόλη, αποτελούν τις κυριότερες αιτίες για τη φραγή του φίλτρου αιθάλης (DPF), ενός κινητήρα πετρελαίου. Αυτό έχει ως αποτέλεσμα τον περιορισμό της ροής των καυσαερίων, με άμεση συνέπεια την απώλεια ισχύος. Η Wynn’s σας δίνει τώρα τη λύση με μια νέα σειρά πολύ αποτελεσματικών πρόσθετων που καθαρίζουν και αναζωογονούν το φίλτρο αιθάλης καθώς οδηγείτε, χωρίς να χρειαστεί να επισκεφθείτε το συνεργείο σας.

Tα νέα πρόσθετα καθαρισμού και αναζωογόνησης για φίλτρα DPF από τη Wynn’s, έχουν αναπτυχθεί ειδικά για καθαρίζουν και να αναζωογονούν το φίλτρο αιθάλης με τρόπο προληπτικό και συνάμα θεραπευτικό. Τα ενεργά συστατικά της νέας σειράς των προϊόντων της Wynn’s, μειώνουν τη θερμοκρασία καύσης των σωματιδίων αιθάλης στους 450°C περίπου. Αυτό σημαίνει ότι η καύση των σωματιδίων αιθάλης γίνεται πιο γρήγορα και πιο εύκολα, οπότε υπάρχει μικρότερος κίνδυνος για ένα «φραγμένο» φίλτρο αιθάλης. Ακόμα και στην περίπτωση που η προειδοποιητική λυχνία του DPF ανάψει, τα πρόσθετα της Wynn’s μπορούν να χρησιμοποιηθούν, δεδομένου ότι θα κάψουν μερικά από τα συσσωρευμένα σωματίδια αιθάλης. Αυτό έχει ως συνέπεια τα καυσαέρια να συνεχίσουν τη ροή τους μέσα από το φίλτρο και έτσι να εξελιχθεί η διαδικασία της αναζωογόνησης του φίλτρου, με πολύ γρήγορο τρόπο! Εσείς απλά ρίξτε τα πρόσθετα της Wynn’s στη δεξαμενή καυσίμου και αυτά θα κάνουν τα υπόλοιπα.

Τα πλεονεκτήματα της νέας σειράς των πρόσθετων για φίλτρα αιθάλης (DPF) πετρελαιοκινητήρων, μπορούν να συνοψισθούν στα παρακάτω :
- Καθαρίζουν εύκολα και αναζωογονούν ένα φραγμένο φίλτρο αιθάλης (DPF), χωρίς να απαιτείται η αποσυναρμολόγησή του.
- Μειώνουν τη συσσώρευση των σωματιδίων αιθάλης στο φίλτρο.
- Μειώνουν τη θερμοκρασία καύσης της αιθάλης, έτσι ώστε τα σωματίδια της αιθάλης να καούν γρηγορότερα και σε χαμηλότερη θερμοκρασία.
- Επαναφέρουν την ισχύ του κινητήρα.
-Αποφεύγουμε τα έξοδα που σχετίζονται με τη αναζωογόνηση του φίλτρου αιθάλης στο συνεργείο.
- Έχουν ταχύτατο αποτέλεσμα!

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου