Τρίτη 6 Μαρτίου 2012

H Kia αποκαλύπτει το ολοκαίνουργιο sedan της «Κ9»

Η Kia αποκάλυψε σήμερα τις πρώτες επίσημες φωτογραφίες του νέου της sedan –το οποίο θα λανσαριστεί το πρώτο εξάμηνο του τρέχοντος έτους στην αγορά της Κορέας. Πρόκειται για το μοντέλο με την κωδική ονομασία «ΚΗ», το οποίο στην Κορέα θα κυκλοφορήσει με το όνομα «Κ9» - ενώ για τις υπόλοιπες αγορές το όνομά του θα αποκαλυφθεί αργότερα.

Το Κ9 είναι το πρώτο sedan αυτοκίνητο της Kia με κίνηση στους πίσω τροχούς. Συνδυάζει τον καλύτερο σχεδιασμό με τις υψηλότερες οδηγικές επιδόσεις και τις δυνατότητες υψηλής τεχνολογίας της Kia και θεωρείται ως ένα από τα πιο πολυαναμενόμενα ολοκαίνουρια μοντέλα του 2012.

Με το Κ9 συμπληρώνεται τη σειρά «Κ» των επιβατικών αυτοκινήτων στην εγχώρια αγορά

της Kia, η οποία αποτελείται από τα αυτοκίνητα sedan με κίνηση στους μπροστινούς τροχούς Κ5 (Optima) και Κ7 (Cadenza).

Το γράμμα «K» αντιπροσωπεύει όχι μόνο την Kia, αλλά αναφέρεται επίσης στην ελληνική λέξη «κράτος» (ισχυρός, κυριαρχία) και στην αγγλική λέξη «kinetic» (ενεργός, δυναμικός).

Σχεδιαστικά το ΚΗ χαρακτηρίζεται από μοντέρνες αλλά και κλασικές γραμμές συνδυάζοντας εξελιγμένα και τεχνικά προηγμένα στοιχεία με τον υπάρχοντα δυναμικό σχεδιασμό της Kia δημιουργώντας ένα όχημα που πραγματικά ξεχωρίζει από τους ανταγωνιστές του.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου