Παρασκευή 10 Φεβρουαρίου 2012

Η RB8 αποκαλύφθηκε…

Με πολύ μεγάλο ενδιαφέρον και ανυπομονησία περίμενε ο περισσότερος κόσμος την παρουσίαση του εντυπωσιακού  νέου μονοθέσιου της Red Bull Racing.  Διαδικτυακή ήταν λοιπόν η παρουσίαση του νέου μονοθεσίου των πρωταθλητών που φέρει τον κωδικό RB8 καθότι είναι το όγδοο μονοθέσιο στην ιστορία της ομάδας. 

Το νέο μονοθέσιο εντυπωσίασε, αρκετά προβληματισμένος εμφανίστηκε ωστόσο ο τεχνικός διευθυντής της ομάδας Άντριαν Νιούι. Ο κορυφαίος Βρετανός ξεκαθάρισε: «Μου αρέσουν πολύ οι αλλαγές των κανονισμών αλλά όχι οι απαγορεύσεις. Σε ότι αφορά στο κανονισμό σχετικά με το ύψος του ρύγχους του μονοθεσίου, μας οδήγησε όπως και τις περισσότερες ομάδες στην δημιουργία ενός μάλλον άσχημου πρόσθιου μέρους με σκαλοπάτι», παραδέχθηκε ο τεχνικός διευθυντής της RBR.

Ο δυο φορές παγκόσμιος πρωταθλητής Σεμπάστιαν Φέτελ καλείται φέτος να υπερασπιστεί τα κεκτημένα: «Το 2011 ήταν ξεχωριστό για εμάς αλλά δεν μπορούμε να πάμε στη νέα σεζόν περιμένοντας πως θα έχουμε αντίστοιχη κυριαρχία. Θα προσπαθήσουμε να έχουμε ανάλογες επιτυχίες με την RB8 αλλά περιμένω να υπάρχει μεγαλύτερος ανταγωνισμός». 

Αν θες να δεις περισσότερα: 

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου