Παρασκευή 10 Φεβρουαρίου 2012

Δώρο η απόσυρση για το QASHQAI


Η Nissan, ανταποκρινόμενη για μια ακόμη φορά στις απαιτήσεις των καιρών, μεγιστοποιεί την προσφορά της για το πρωτοποριακό crossover QASHQAI.

Συγκεκριμένα, από σήμερα και για περιορισμένο χρονικό διάστημα, η Nissan θα παρέχει δωρεάν την απόσυρση με την αγορά ενός Nissan QASHQAI / QASHQAI+2 (βενζινοκίνητες εκδόσεις), για εκείνους τους πελάτες που δεν διαθέτουν παλαιό αυτοκίνητο για να το αποσύρουν. Με βάση την παραπάνω προσφορά, το συνολικό όφελος με την αγορά ενός Nissan QASHQAI ξεκινά από τις 2.470 € και φθάνει έως τις 9.000€.

Παράλληλα, συνεχίζεται η δωρεάν παροχή απόσυρσης και για τα μοντέλα JUKE (βενζινοκίνητες εκδόσεις) και ΝΟΤΕ, με τιμές που ξεκινούν από τις 15.390 € και 11.480 € αντίστοιχα.

Την παραπάνω άκρως δελεαστική προσφορά για τα μοντέλα της Nissan που ισχύει για συγκεκριμένο και περιορισμένο αριθμό αυτοκινήτων, συμπληρώνει το επαναστατικό προαιρετικό πρόγραμμα επέκτασης της πλήρους εργοστασιακής εγγύησης στα 6 έτη, γεγονός που προσδίδει ένα ακόμη σημαντικό πλεονέκτημα σε εκείνους που θα αποφασίσουν να αγοράσουν σήμερα ένα νέο αυτοκίνητο. Σχετικές πληροφορίες παρέχονται σε όλες τις εκθέσεις της Nissan ανά την Ελλάδα.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου