Τετάρτη, 29 Φεβρουαρίου 2012

Η Kia υποστηρίζει την Παγκόσμια Ημέρα Περιβάλλοντος 2012


Η Kia Motors Corporation υπέγραψε σήμερα μνημόνιο συμφωνίας με τον Οργανισμό Ηνωμένων Εθνών για το Περιβάλλον (UNEP), επιβεβαιώνοντας έτσι την υποστήριξή της στην Παγκόσμια Ημέρα Περιβάλλοντος (World Environment Day). Η επίσημη τελετή υπογραφής πραγματοποιήθηκε στην έδρα των Ηνωμένων Εθνών στο Ναϊρόμπι στην Κένυα και σηματοδοτεί την συνεχή δέσμευση της Kia για περιβαλλοντική βιωσιμότητα.


Η Παγκόσμια Ημέρα Περιβάλλοντος γιορτάζεται από το 1972, κάθε χρόνο στις 5 Ιουνίου και είναι η πιο ευρέως γνωστή δράση για το περιβάλλον. Ο εορτασμός στοχεύει στην ευαισθητοποίηση του κόσμου για την προστασία του πλανήτη έτσι ώστε όλη η ανθρωπότητα να ενημερωθεί για τα οφέλη και τη σημασία της προστασίας του περιβάλλοντος. Φέτος η Kia θα χαρίσει 5 οχήματα με οικολογικό χαρακτήρα σε οργανισμούς την οποίων η οικολογική δραστηριότητα έχει αξιολογηθεί υψηλά από τον ΟΗΕ.

Τα πέντε οχήματα που πρόκειται να δοθούν είναι τέσσερα ολοκαίνουργια Kia Rio του 2012 ένα Kia Optima Hybrid του 2012, τα οποία επελέγησαν λόγω της οικονομίας στην κατανάλωση καυσίμου και συνεπώς την εκπομπή λιγότερων ρύπων, ώστε να αναδείξουν τον φετινό εορτασμό που έχει ως θέμα την «πράσινη οικονομία».

«Μέσω της συμμετοχής μας στο συγκεκριμένο πρόγραμμα του ΟΗΕ έχουμε στόχο να υποστηρίξουμε τις προσπάθειες για την επίλυση των παγκόσμιων περιβαλλοντικών προκλήσεων» δήλωσε ο Soon-Nam Lee, Director of Overseas Marketing, της KMC. “Το φετινό πρόγραμμα «Πράσινη Οικονομία», ταυτίζεται πλήρως με την στρατηγική της εταιρίας μας για οικολογική και φιλική προς το περιβάλλον δράση, διαχείριση και ανάπτυξη”.

Αντιδράσεις:

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου