Τετάρτη, 15 Φεβρουαρίου 2012

H Kia Motors αποκαλύπτει σκίτσα του νέου της sedan


Η Kia Motors αποκάλυψε σήμερα τα πρώτα επίσημα σκίτσα του ολοκαίνουργιου sedan της, το οποίο αναμένεται να δημιουργήσει νέα πρότυπα στο σχεδιασμό της μεγάλης κατηγορίας sedan.

Με την κωδική ονομασία KH, το νέο μοντέλο είναι το πρώτο αυτοκίνητο sedan της Kia με κίνηση στους πίσω τροχούς και συνδυάζει πρωτοποριακό σχεδιασμό με χαρακτηριστικά υψηλής τεχνολογίας. To KH είναι μεταξύ των πιο πολυαναμενόμενων μοντέλων της εταιρίας και θα λανσαριστεί στην εγχώρια αγορά της Kia κατά το πρώτο εξάμηνο του 2012.

Σχεδιαστικά το ΚΗ χαρακτηρίζεται από μοντέρνες αλλά και κλασικές γραμμές συνδυάζοντας εξελιγμένα και τεχνικά προηγμένα στοιχεία με τον υπάρχοντα δυναμικό σχεδιασμό της Kia δημιουργώντας ένα όχημα που πραγματικά ξεχωρίζει από τους ανταγωνιστές του.

Το νέο μοντέλο διαθέτει ένα τολμηρό σχεδιαστικά εμπρόσθιο τμήμα κατάλληλο για ένα πολυτελές αυτοκίνητο. H χαρισματική μάσκα της Kia πλαισιώνεται από σύγχρονους προβολείς που ενισχύουν την μοντέρνα όψη του αυτοκινήτου ενώ ο μοναδικός σχεδιασμός του καπό προσδίδει μία πιο κλασική όψη στο αυτοκίνητο.

Το προφίλ του ΚΗ, στο οποίο εστίασαν ιδιαίτερα οι σχεδιαστές της Kia, διαθέτει απλές γραμμές δίνοντας έμφαση στη δυναμική και τολμηρή εικόνα του νέου μοντέλου. Οι υψηλής τεχνολογίας οπίσθιοι λαμπτήρες καθώς και τα χρωμιωμένα σημεία ολοκληρώνουν την πίσω όψη του οχήματος.

Αντιδράσεις:

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου