Τρίτη 7 Φεβρουαρίου 2012

Το εκατομμυριοστό αυτοκίνητο θα χαρίσει το χαμόγελο στα άρρωστα παιδιά


H Kia Motors Σλοβακίας γιόρτασε την παραγωγή του εκατομμυριοστού αυτοκινήτου που παράγεται στην μονάδα της Ζιλίνας. Δεδομένου ότι ένα χαμόγελο μπορεί να δημιουργήσει χιλιάδες άλλα, η εταιρεία αποφάσισε να φέρει το χαμόγελο στα άρρωστα παιδιά σε όλες τις περιφέρειες της Σλοβακίας, δωρίζοντας το εκατομμυριοστό αυτοκίνητο της παραγωγής στην ένωση Red Nose Clowndoctors.

Σαράντα ένας επαγγελματίες ηθοποιοί θα φέρουν το γέλιο και τη χαρά στα παιδιά στα νοσοκομεία της Σλοβακίας, χάρη στο λευκό cee'd_sw μοντέλο με κινητήρα 1.6lt diesel. Η εταιρία κατασκεύασε το εκατομμυριοστό αυτοκίνητο μετά από πέντε χρόνια λειτουργίας. Το εργοστάσιο ξεκίνησε την παραγωγή του στο τέλος του 2006.
Καθ 'όλη αυτή την περίοδο το εργοστάσιο παρήγαγε το βασικό μοντέλο της Kia, το cee'd, καθώς επίσης το Kia Sportage, το Hyundai ix35 και το MPV Kia Venga. Η παραγωγή της οικογένειας cee'd, ένα μοναδικό μοντέλο που σχεδιάστηκε για τους ευρωπαίους πελάτες και το πρώτο μοντέλο που κατασκευάστηκε ποτέ στο εργοστάσιο, αντιπροσώπευε πάνω από 600.000 μονάδες της συνολικής παραγωγής.

«Η παραγωγή του εκατομμυριοστού αυτοκινήτου είναι σημείο ορόσημο για την Kia Motors Σλοβακίας. Αποφασίσαμε να δωρίσουμε το συγκεκριμένο αυτοκίνητο σε μια οργάνωση η οποία θα χαρίσει ευχάριστες στιγμές στα παιδιά κατά τη διάρκεια της παραμονής τους στο νοσοκομείο. Πιστεύω ότι οι Red Nose Clowndoctors θα φέρουν το χαμόγελο στα χείλη των παιδιών», δήλωσε ο κος Eek-Hee Lee, Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της Kia Motors στη Σλοβακία.

«Οι παλιάτσοι της υγείας με αυτό το αυτοκίνητο θα δώσουν χαρά στα παιδιά που νοσηλεύονται σε όλη τη Σλοβακία," δήλωσε ο Gary Α. Edwards, ένας από τους ιδρυτές της ένωσης Clowndoctors.

Η Kia Motors Σλοβακίας, εταιρία με κοινωνική ευθύνη και ευαισθησία, στο παρελθόν είχε δωρίσει το 500.000 cee’d sw στο Μεταμοσχευτικό κέντρο του Πανεπιστημιακού νοσοκομείου στο Martin, το οποίο έχει ήδη χρησιμοποιηθεί για 37 συλλογές οργάνων για την ενίσχυση της ποιότητας ζωής περισσότερων από 95 ασθενών από τη Σλοβακία, την Τσεχική Δημοκρατία, την Αυστρία, την Ιταλία και το Βέλγιο.

Η ένωση Red Nose Clowndoctors δραστηριοποιείται από το 2004. Το Kia cee'd_sw θα επιτρέψει στους «κλόουν» γιατρούς του να πραγματοποιήσουν άλλες 90 επισκέψεις στα νοσοκομεία τον μήνα και να χαρίσουν το χαμόγελο σε περισσότερους από 27.000 ασθενείς ετησίως.

Η Kia Motors Σλοβακία κατέγραψε 10% αύξηση της παραγωγής αυτοκινήτων και 12% αύξηση της παραγωγής κινητήρων για το έτος 2011, παράγοντας περισσότερα από 252.000 αυτοκίνητα και 359.000 μηχανές. Επιπλέον, το εργοστάσιο σχεδιάζει να παράγει περίπου 285.000 αυτοκίνητα φέτος. Το Kia Sportage είναι το αυτοκίνητο με την μεγαλύτερη ετήσια παραγωγή με περισσότερες από 101.000 μονάδες, αντιπροσωπεύοντας το 40% της συνολικής παραγωγής αυτοκινήτων της εταιρείας.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου