Δευτέρα, 13 Φεβρουαρίου 2012

Σεμινάρια ΙΑΠΩΝΙΚΗ Α.Ε. 2012


Η εταιρεία ΙΑΠΩΝΙΚΗ Α.Ε., μοναδικό μέλος του Group TEMOT International στην Ελλάδα ,συνεχίζει με επιτυχία τη διοργάνωση των σεμιναρίων της και το 2012 και εξακολουθεί ακάθεκτη τα προγράμματα επιμόρφωσης των πελατών της σε όλη την Ελλάδα τα οποία περιλαμβάνουν τεχνικά σεμινάρια για εξειδικευμένα συστήματα και νέες τεχνολογίες αυτοκινήτου που έχουν σαν στόχο την παροχή πολύτιμης εκπαίδευσης σε όλους τους επισκευαστές οχημάτων.

Εκπαιδευτής είναι ο Κος Ουλκέρογλου Νικόλαος, Διπλωματούχος Ηλεκτρολόγος Μηχανικός ΕΜΠ-τεχνικός εκπαιδευτής της ΙΑΠΩΝΙΚΗΣ Α.Ε και πιστοποιημένος από την Robert Bosch καθώς και ο Κος Πριντζόπουλος Ιωάννης απόφοιτος Ηλεκτρονικός Αυτοκινήτων στη Γερμανία.

Τα σεμινάρια πραγματοποιούνται στα κέντρα εκπαίδευσης της εταιρείας που εδρεύουν στα υποκαταστήματά της στο Περιστέρι, στο Αγρίνιο, στη Θεσσαλονίκη, στη Λάρισα ,στη Κρήτη, στα Ιωάννινα, στη Πάτρα καθώς και στη νέα αίθουσα στα κεντρικά της εταιρείας στη Παλλήνη. Όλα τα κέντρα έχουν διαμορφωθεί ανάλογα ώστε να πληρούν όλες τις προϋποθέσεις των εκπαιδευομένων και στο πρακτικό κομμάτι (επίδειξη σε όχημα ανάλογα το θέμα του σεμιναρίου) οι οποίοι στο τέλος των σεμιναρίων λαμβάνουν βεβαίωση παρακολούθησης.

Η εταιρεία ΙΑΠΩΝΙΚΗ Α.Ε. εμπλουτίζει ακόμα περισσότερο τους εκπαιδευτικούς κύκλους που οργανώνονται, ώστε να υπάρχει μεγαλύτερη κάλυψη της αγοράς και αυτό φαίνεται από τη νέα θεματολογία του έτους 2012.

Αντιδράσεις:

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου