Παρασκευή 6 Ιανουαρίου 2012

Εδώ ο κόσμος καίγεται και η Bentley...

Μπορεί για τα οικονομικά των Ελλήνων το 2011 να ήταν η χειρότερη χρονιά στη σύγχρονη ιστορία μας, όμως εκτός της χώρας μας η ζωή συνεχίζεταi! Οι παγκόσμιες πωλήσεις της Bentley το 2011 ήταν αυξημένες κατά 37% σε σύγκριση με το 2010! Τον Δεκέμβριο μάλιστα η εταιρία σημείωσε τον καλύτερό της μήνα «μετά την ύφεση» (σε κάποιες χώρες η ύφεση του 2008 ανήκει στο παρελθόν) και τον δεύτερο καλύτερο μήνα στην ιστορία της.



Η πιο μεγάλη αγορά για την Bentley είναι αυτή της Αμερικής κι ακολουθούν η Κίνα (με διπλάσιες πωλήσεις από το 2010) και η Ευρώπη. Όπως επισημαίνουν οι άνθρωποι τηhttp://www.blogger.com/img/blank.gifς Bentley, σχεδόν όλες οι ευρωπαϊκές αγορές παρουσίασαν αύξηση, με πρώτη τη γερμανική που κατέγραψε άνοδο 90%!

Ο διευθύνων σύμβουλος της Bentley ανακοίνωσε ότι το μέλλον της εταιρίας αναμένεται εξίσου λαμπρό και σύντομα θα ληφθεί η τελική απόφαση για το αν το φημολογούμενο SUV θα μπει στην παραγωγή. Επίσης, ο κ. Ντερχάιμερ δήλωσε ότι θα του άρεσε να δει ένα διθέσιο coupe, ένα αγωνιστικό κι ένα αυτοκίνητο με κάποιο καινούριο τύπο οροφής (cabrio με hardtop άραγε;).


Πηγή:protothema.gr

Περιοδικό Αυτοκίνηση Αν. Μακεδονίας & θράκης

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου