Σάββατο 12 Νοεμβρίου 2011

Επίσημη εγκατάσταση υγραεριοκίνησης λανσάρουν Audi-VW

Η Kosmocar A.E., επίσημος διανομέας -μεταξύ άλλων - των Audi-VW στην Ελλάδα, θα παρουσιάσει το διάστημα 11-13 Νοεμβρίου στην έκθεση υγραεριοκίνησης τη νέα δραστηριότητα υπηρεσιών «EconomyMotion - Gas Driving Solutions».

Η υγραεριοκίνηση EconomyMotion έχει σχεδιαστεί ώστε να προσφέρει σε κάθε πελάτη κατόχου αυτοκινήτου Volkswagen και Audi εξελιγμένα συστήματα τεχνολογίας με ψεκασμό υγραερίου σε υγρή μορφή, πλήρως συμβατά και με κινητήρες τεχνολογίας TSI και TFSI. Παράλληλα, παρέχονται ασφαλής τοποθέτηση στους εξουσιοδοτημένους συνεργάτες, εγγύηση καλής λειτουργίας 2 ετών ή 100.000 χλμ για την εγκατάσταση του συστήματος του υγραερίου, εγγύηση των συνεργαζόμενων μερών του κινητήρα και ευνοϊκά προγράμματα αποπληρωμής σε δόσεις.

Η υγραεριοκίνηση EconomyMotion αρχικά προσφέρεται από ένα ευρύ δίκτυο εξουσιοδοτημένων συνεργατών που αποτελείται από τις εταιρείες Karenta A.E. (Βουλιαγμένης), Μανδύλας Α.Ε. (Θεσσαλονίκη), Αρζουμανίδης Α.Ε. (Χαλκιδική), Αυτοκίνηση Ε.Π.Ε. (Κιλκίς), Πορεία Α.Ε. (Σέρρες), Αναστασιάδης Α.Β.Ε.Ε. Ξ.Ε.Ε. (Ξάνθη), Ζησκατας Α.Ε. (Κατερίνη), ενώ σταδιακά θα επεκταθεί και σε άλλες περιοχές της Ελλάδας.

Πηγή:www.zoogla.gr

Περιοδικό Αυτοκίνηση Αν.Μακεδονίας & Θράκης

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου