Τρίτη 8 Μαρτίου 2011

Το Opel Magazine τώρα σε Ψηφιακή Έκδοση ‘Opel iMag’ για iPad

Μετά το Opel FlexApp για iPhone, η εταιρία λανσάρει τώρα την έκδοση του Opel Magazine για iPad, με την ονομασία Opel iMag. Το περιοδικό πελατών της εταιρίας προσθέτει μία σειρά διαδραστικών στοιχείων στην ψηφιακή του παρουσίαση στο μοντέρνο υπολογιστή – ταμπλέτα που κάνουν τα άρθρα πιο ελκυστικά και ενδιαφέροντα. Περισσότερες φωτογραφίες και βίντεο, π.χ. με τη μορφή “making-of” εμπλουτίζουν το περιεχόμενο του περιοδικού. Περιλαμβάνονται πρακτικές εφαρμογές όπως αναζήτηση Διανομέα ή κλείσιμο ραντεβού για test drive καθώς και σύνδεση με Twitter και Facebook. Στο τεύχος που κυκλοφορεί ο χρήστης μπορεί να κάνει ερωτήσεις για το επαναστατικό ηλεκτρικό όχημα εκτεταμένης αυτονομίας Opel Ampera. Όπως στα iPhone, οι χρήστες κάνουν πλοήγηση στα κείμενα με τη λειτουργία touch ή μεγεθύνουν φωτογραφίες και γραφικά. Το Opel iMag κυκλοφορεί παράλληλα με την έντυπη έκδοση και μπορεί κάποιος να το κατεβάσει δωρεάν στο iTunes store.

Η πρώτη έκδοση θα κυκλοφορήσει πριν ξεκινήσει η περιοδεία της πρέσβειρας της Opel, Katie Melua, στις 9 Μαρτίου. Στη συνέχεια, οι αναγνώστες του Opel iMag θα μπορούν να κατεβάσουν το νέο της τραγούδι “Walk Lightly on the World” δωρεάν για 48 ώρες. Οι ημερομηνίες και οι σταθμοί της περιοδείας υπάρχουν στο Opel iMag και επισημαίνονται σαν Hotspots σε ένα χάρτη Google.

«Το Opel iMag προσφέρει στους αναγνώστες προστιθέμενη αξία. Το διαδραστικό περιεχόμενο του περιοδικού είναι άκρως ελκυστικό. Το μέλλον ανήκει όλο και περισσότερα στα ψηφιακά μέσα και η Opel είναι πρωτοπόρος και σ’ αυτό τον τομέα» σχολιάζει ο Alain Visser, Αντιπρόεδρος Πωλήσεων, Μάρκετινγκ & Aftersales Europe της Adam Opel AG.

Τα περιεχόμενα του περιοδικού αποκτούν ζωή

Το θέμα του επόμενου τεύχους να είναι ‘Κηπουρική στην Πόλη’, και οι χρήστες iPad απολαμβάνουν ένα πλεονέκτημα έναντι των αναγνωστών των έντυπων εκδόσεων: Έχουν δυνατότητα πρόσβασης σε παραδείγματα της νέας αστικής τάσης μέσω ενός μπουτόν Hotspot σε χάρτη της Google ενώ με τη λειτουργία της αφής (touch), κάνουν τα λουλούδια να ανθίζουν και το γρασίδι να μεγαλώνει στην οθόνη τους. Το ίδιο διασκεδαστική είναι και η εφαρμογή graffiti στο άρθρο του Opel iMag για το νέο Corsa. Οι χρήστες μπορούν να αλλάξουν τη σχεδίαση του Opel Corsa και να τη δημοσιεύσουν στο Facebook ή να τη στείλουν μέσω email. Τα επόμενα τεύχη θα περιλαμβάνουν παρόμοια διαδραστικά στοιχεία.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου