Δευτέρα, 21 Φεβρουαρίου 2011

Scarabeo 200i.e. …συνεχίζει να σε εκπλήσσει!


Νέα ακαταμάχητη πρόταση …με 24μηνο επιδοτούμενο χρηματοδοτικό πρόγραμμα ή με € 2.800 μετρητοίς! Ξέχασε τις δύσκολες συνθήκες τις καθημερινής μετακίνησης… κόστος βενζίνης, κυκλοφοριακό χάος, parking… και απόλαυσε απόλυτη ελευθερία κινήσεων με μοναδική οικονομία και απαράμιλλο στιλ! 


Το Scarabeo 200i.e. αποτελεί την ιδανική πρόταση για όσους αναζητούν ολοκληρωμένη λύση στη μετακίνηση και σήμερα η Piaggio Hellas σου δίνει τη δυνατότητα να το αποκτήσεις ακόμα πιο εύκολα: με 24μηνο επιδοτούμενο χρηματοδοτικό πρόγραμμα ή με € 2.800 μετρητοίς! 


Η καλύτερη επιλογή για γρήγορη, οικονομική και ασφαλή μετακίνηση, με τη σφραγίδα του σήματος Scarabeo και τις υπηρεσίες που προσφέρει το δίκτυο πώλησης Aprilia. Με κινητήρα ηλεκτρονικού ψεκασμού, το δημοφιλές Scarabeo είναι το πρώτο scooter στον κόσμο που διαθέτει διπλή χαρτογράφηση, συνδυάζοντας έτσι επιδόσεις με μειωμένες εκπομπές ρύπων και χαμηλότερη κατανάλωση. 


Ο οδηγός μπορεί να επιλέξει απευθείας από το τιμόνι τη θέση ECO που μειώνει την κατανάλωση έως και 7% ή τη θέση SPORT για υψηλότερες επιδόσεις, κάνοντας την μετακίνηση εντός αλλά και εκτός πόλης παιχνίδι. Η σχεδίαση του αποτελεί κλασικό παράδειγμα ιταλικού στυλ, προσφέροντας ακαταμάχητη σχέση ποιότητας - τιμής. Επιπλέον οι μεγάλοι τροχοί 16’’ με ζάντες ελαφρού κράματος εγγυώνται μεγαλύτερη σταθερότητα και ευκολία οδήγησης ενώ ο πρακτικός χώρος κάτω από τη σέλα μπορεί να φιλοξενήσει ένα jet κράνος.


Το Scarabeo ξεχώριζε πάντα για το σύστημα των φρένων του και δεν θα μπορούσε αυτό να αποτελέσει εξαίρεση στην έκδοση 200i.e. Ο εμπρός δίσκος 260mm με πλευστή δαγκάνα τριών παράλληλων εμβόλων και ο πίσω 220mm με δαγκάνα δύο εμβόλων συνδέονται με ένα πρωτοποριακό σύστημα συνδυασμένης πέδησης που κατανέμει τη δύναμη του φρεναρίσματος μεταξύ των δύο τροχών, έτσι ώστε να εξασφαλίζονται μικρές αποστάσεις ακινητοποίησης ενισχύοντας την ενεργητική ασφάλεια. Επισκεφτείτε σήμερα τα σημεία πώλησης Aprilia για να δείτε από κοντά το ακαταμάχητο Scarabeo 200 ie και κάντε το δικό σας με όποιο τρόπο θέλετε!
Piaggio Hellas A.E.

Αντιδράσεις:

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου