Πέμπτη 20 Ιανουαρίου 2011

QASHQAI vs Boxter, σημειώσατε 1.

To Nissan QASHQAI έλαβε μια κορυφαία διάκριση στο θεσμό των βραβείων «Yellow Angel” που απονέμονται από το Γερμανικό Σύνδεσμο Αυτοκινήτου ADAC.
Το βραβείο «Yellow Angel» που απονεμήθηκε στα τρία κορυφαία μοντέλα με κριτήριο την ποιότητά τους, κατατάσσει το Nissan QASHQAI μεταξύ μερικών εκ των κορυφαίου γοήτρου μοντέλων, αλλά και υψηλότερα από αυτοκίνητα όπως η Porsche Boxter, BMW σειρά 3 και Mercedes Benz SLK. Αξιοσημείωτο είναι το γεγονός ότι το QASHQAI είναι το μόνο μη Γερμανικό αυτοκίνητο στην πρώτη οκτάδα των βραβείων.
Το όνομα ADAC είναι άρρηκτα συνδεδεμένο με τη ποιότητα στη συνείδηση του Γερμανικού καταναλωτικού κοινού. Ο νικητής του βραβείου επιλέγεται με βάση τις ετήσιες στατιστικές ακινητοποίησης οχημάτων λόγω μηχανικής βλάβης, που πραγματοποιεί ο Γερμανικός Σύνδεσμος Αυτοκινήτου ADAC και τα αποτελέσματα μιας μελέτης ικανοποίησης πελατών από το «ADAC-Motorwelt», που καλύπτουν όλη τη Γερμανική επικράτεια. Ο ADAC αποτελεί τον μεγαλύτερο σύνδεσμο αυτοκινήτου στην Γερμανία και αριθμεί πάνω από 15,5 εκατ. μέλη.
Αποτελέσματα βραβείων «Yellow Angel» 2011
1 Porsche 911
2 Audi A5
3 Nissan Qashqai
4 Porsche Boxter
5 BMW σειρά 1
6 BMW σειρά 3
7 Audi TT
8 Mercedes-Benz SLK

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου