Τετάρτη, 7 Δεκεμβρίου 2011

«Χριστουγεννιάτικος μποναμάς» από τη Nissan, με δώρο την απόσυρση για το JUKE

Η Nissan, ανταποκρινόμενη τόσο στις απαιτήσεις των καιρών όσο και στο πνεύμα των εορτών, μεγιστοποιεί την προσφορά της για το πρωτοποριακό compact crossover JUKE με ένα όμορφο «χριστουγεννιάτικο» δώρο.

Συγκεκριμένα, από την Τρίτη 06 Δεκεμβρίου 2011 και μέχρι την Πέμπτη 22 Δεκεμβρίου 2011, η Nissan θα παρέχει δωρεάν την απόσυρση με την αγορά ενός Nissan JUKE για εκείνους τους πελάτες που δεν διαθέτουν, ενώ εναλλακτικά θα παρέχεται έκπτωση 500 € σε αυτούς που διαθέτουν παλαιό αυτοκίνητο προς απόσυρση. Ο μποναμάς αυτός αφορά τις βενζινοκίνητες εκδόσεις του μοντέλου, η τιμή του οποίου θα ξεκινά από τις 14.490 €.

Την παραπάνω άκρως δελεαστική προσφορά για το JUKE, όπως και για τα υπόλοιπα μοντέλα της Nissan, συμπληρώνει το επαναστατικό προαιρετικό πρόγραμμα επέκτασης της πλήρους εργοστασιακής εγγύησης στα 6 έτη, γεγονός που προσδίδει ένα ακόμη σημαντικό πλεονέκτημα σε εκείνους που θα αποφασίσουν να αγοράσουν σήμερα ένα νέο αυτοκίνητο. Σχετικές πληροφορίες παρέχονται σε όλες τις εκθέσεις της Nissan ανά την Ελλάδα.

Αντιδράσεις:

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου