Τετάρτη, 7 Δεκεμβρίου 2011

H υψηλότερη διάκριση απονεμήθηκε στη Hyundai για την ποιότητα κατασκευής των οχημάτων της


Οι υψηλές προδιαγραφές ποιότητας της Hyundai αναγνωρίστηκαν και πάλι στην Ευρώπη, αυτή τη φορά με τη μορφή ενός κορυφαίου βραβείου για την ευρωπαϊκή μονάδα παραγωγής στο Nošovice της Τσεχίας.

Η Hyundai Motor Manufacturing της Τσεχίας τιμήθηκε με το βραβείο «Excellence Award» από την Εθνική Επιτροπή Ποιότητας της Δημοκρατία της Τσεχίας- μιας χώρας, η οποία παράγει πάνω από 1 εκατομμύριο οχήματα ετησίως, συμπεριλαμβανομένων μοντέλων των εταιριών Volkswagen, Skoda, Peugeot, Citroen και Toyota.

Ο κ. Allan Rushforth, Senior Vice President και COO της Hyundai Motor Europe, σχολίασε: "Κερδίζοντας αυτό το βραβείο στη Δημοκρατία της Τσεχίας - ένα ευρωπαϊκό κέντρο παραγωγής αυτοκινήτων - είναι η απόδειξη για την ποιότητα των οχημάτων μας και υπογραμμίζει τις υψηλές προδιαγραφές που προσφέρονται από το εργοστάσιο του Nošovice.

«Τον Ιανουάριο, θα ξεκινήσει η παραγωγή της νέας γενιάς i30 στο εργοστάσιο, καθορίζοντας νέο σημείο αναφοράς για την ποιότητα των οχημάτων Hyundai που παράγονται στην Ευρώπη. Απαράμιλλο πακέτο σχεδιασμού, απόδοσης, αποτελεσματικότητας και ποιότητας καθιστούν άξιο διάδοχο του υπάρχοντος best-seller μας, δίνοντας μας την ευκαιρία να προσελκύσουμε στην Hyundai περισσότερους νέους πελάτες» πρόσθεσε ο κος Αllan Rushforth.

Το Εθνικό Βραβείο Ποιότητας, το οποίο είναι ανοικτό για το δημόσιο και τον ιδιωτικό τομέα, περιλαμβάνει μια αυστηρή και αντικειμενική αξιολόγηση της ποιότητας των δραστηριοτήτων ενός οργανισμού. Η ανάλυση περιλαμβάνει την ποιότητα της παραγωγής, των πελατών και την ικανοποίηση των εργαζομένων καθώς και περιβαλλοντικά διαπιστευτήρια καθώς και τα οικονομικά αποτελέσματα και την επίτευξη των στόχων της εταιρείας.

Το περασμένο χρόνο, η Hyundai ήταν η πρώτη εταιρία κατασκευής οχημάτων που κέρδισε στην κατηγορία «Start Plus» της Εθνικής Επιτροπής Ποιότητας. Έχοντας συμπληρώσει τρία χρόνια παραγωγής, η εταιρεία φέτος επιλέχθηκε για πρώτη φορά στην κατηγορία «Excellence».

Αντιδράσεις:

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου