Τετάρτη 30 Νοεμβρίου 2011

Στο δρόμο αρχίζει.....Στο Facebook τελειώνει;;;;;!!!!!

Λόγω των τρελών εξελίξεων των τελευταίων ετών γίνονται προτάσεις για τροποποίηση του καθεστώτος της κόντρας. Πλέον θα γίνετε διαχωρισμός σε δύο μέρη:


Της κόντρας στο δρόμο όπως την ξέρουμε όλοι. Όπου οι οδηγοί τρέχουν για το γόητρο, για τα χρήματα και γιατί κανείς δεν έχει δικαίωμα να τους στερήσει την ανάγκη να "χορτάσουν" τον εθισμό τους για αδρεναλίνη. Όλα τελειώνουν σε λίγα λεπτά...ευτυχώς τις περισσότερες φορές χωρίς παρατράγουδα γιατί οι μικροεντάσεις είναι μέρους του "πακέτου" κοντρομάζωξη.


Το δεύτερο κομμάτι το οποίο είναι και η "πραγματική κόντρα" είναι αυτό που γίνετε χωρίς οδηγούς...χωρίς αυτοκίνητα....χωρίς δρόμο....και λάστιχα. Θυμίζει άρωμα Ελλάδας το σκηνικό μας......νοσοκομεία χωρίς γιατρούς, σχολεία χωρίς δασκάλους, κλπ. Την σκυτάλη εδώ παίρνουν οι φίλοι των "αγωνιζόμενων" πραγματικοί και μη, σχολές μηχανικών, κλπ και ορισμένοι "πυροσβέστες" που καταλήγουν συνήθως να είναι οι αποδιοπομπαίοι τράγοι.

Η διάρκεια του αγώνα 1 λεπτό....ενώ της ηλεκτρονικής μάχης ίσως και μήνες. Στον δρόμο αγωνίζονται 2 άνθρωποι...στο internet ο αριθμός των στρατιωτών εξαρτάτε από δημοτικότητα των αγωνιζομένων. Στην άσφαλτο το τίμημα είναι η αξιοπρέπεια, στο Facebook o εγωκεντρισμός. Η έκφραση....."η συμμετοχή είναι που μετράει" παίρνει άλλο νόημα στα κοντροστέκια του σήμερα!

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου