Πέμπτη 10 Νοεμβρίου 2011

Ποιό είναι το πιο περίεργο γκάτζετ αυτοκινήτου;

Υπάρχουν διάφορα δημοφιλή γκάτζετ που γίνονται ανάρπαστα από τους λάτρεις των αυτοκινήτων. Αυτά είναι, κατά κανόνα, χρήσιμα. Πόσο μπορεί να σας χρησιμεύσει να γνωρίζετε ποιό είναι το ακριβές πάχος της μπογιάς του αυτοκινήτου σας; Και όμως υπάρχει σχετικό γκάτζετ που το μετράει!


Το συγκεκριμένο γκάτζετ βγαίνει σε δύο εκδόσεις: στην μια μετράει το πάχος της μπογιάς σε ηλεκτρονική μορφή και στην άλλη σε μηχανική μορφή.

Πριν βιαστείτε να κοροιδέψετε τους αμερικάνους που χάνουν την ώρα τους με ηλίθιες εφευρέσεις (κακοί άνθρωποι!) πρέπει να σας ενημερώσουμε ότι το συγκεκριμένο μηχάνημα έχει μια πολύ συγκεκριμένη χρήση. Βοηθάει τους υποψήφιους αγοραστές και τους συλλέκτες αυτοκινήτων να εκτιμούν αν το όχημα που θέλουν να αγοράσουν είναι όντως ευκαιρία, όπως ισχυρίζεται ο ιδιοκτήτης του. Μετρώντας το πάχος της μπογιάς σε διάφορα σημεία του αυτοκινήτου καταλαβαίνεις αν υπάρχει μια ομοιόμορφη στρώση μπογιάς ή διάφορα σημεία που έχουν καμουφλαριστεί με έξτρα μπογιά, λόγω π.χ. ενός χτυπήματος. Τελικά είναι χρήσιμο!

Περιοδικό Αυτοκίνηση Αν. Μακεδονίας & Θράκης

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου