Τρίτη, 1 Νοεμβρίου 2011

Έκθεση Μιλάνο, παρουσίαση νέων μοντέλων

Στην έκθεση EICMA 2011, που θα πραγματοποιηθεί 8 με 13 Νοεμβρίου στο εκθεσιακό κέντρο του Μιλάνο, θα παρουσιαστεί για πρώτη φορά στο κοινό το νέο maxi σκούτερ APRILIA SRV 850 και το Bevelry Sport Touring 350.

Η παρουσίαση των νέων μοντέλων εκφράζουν απόλυτα την τάση που αναμένεται να κυριαρχήσει στην προσεχή διεθνή έκθεση 2 τροχών προς ισχυρότερους και μεγαλύτερου κυβισμού κινητήρες και επιβεβαιώνει ότι ο Όμιλος Piaggio αφουγκράζεται και ικανοποιεί τις ανάγκες του κοινού.

Το λανσάρισμα του Aprilia SRV 850 maxiscooter αποτελεί σημαντική είδηση για τον κόσμο των σκούτερ μεγάλου κυβισμού και επιβεβαιώνει τις καινοτόμες τεχνικές δεξιότητες του Ομίλου Piaggio, που πρόκειται να παρουσιάσει και άλλα σημαντικά μοντέλα σκούτερ και μοτοσυκλετών από τα εμπορικά σήματα που εκπροσωπεί κατά τη διάρκεια της 69ης διεθνούς έκθεσης μοτοσυκλέτας.

Το maxi SRV 850 θα έχουν την ευκαιρία να θαυμάσουν οι επισκέπτες της διεθνούς έκθεσης EICMA 2011 στο περίπτερο της Aprilia, της πιο νικηφόρου ιταλικής και ευρωπαϊκής μάρκας, σε σχέση με όλους τους εν ενεργεία κατασκευαστές, η οποία συγκεντρώνει μια μοναδική συλλογή με 2 παγκόσμιους τίτλους στο πρωτάθλημα Superbike, 7 παγκόσμια πρωταθλήματα off-road και 37 τίτλους στο πρωτάθλημα MOTO GP.

To SRV 850 αναμένεται να επαναπροσδιορίσει τα όρια του κόσμου των σκούτερ: ισχύς, ισορροπία, σπορ πνεύμα και σχεδίαση, όλα συνδυάζονται και συμμετέχουν στη κατασκευή του νέου σκούτερ, που κληρονομεί τα τεχνικά χαρακτηριστικά, τις επιδόσεις και τις αισθητικές προδιαγραφές των σπορ μοτοσυκλετών Aprilia.

Το SRV 850 είναι εφοδιασμένο με τον πρώτο και μοναδικό κινητήρα σκούτερ δικύλινδρο, V 90°, με 4 βαλβίδες και ηλεκτρονικό ψεκασμό, που αγγίζει τη μέγιστη ισχύ παρέχει ισχύ των 55,9 kW (76,0 CV) στις 7.750 στροφές και μάξιμουμ ροπή 76,5 Nm (7,8 kgm) στις 6.000 στροφές, χαρακτηριστικά που τοποθετούν το SRV 850 στην κορυφή της κατηγορίας. Ο χαρακτήρας και η εμφάνιση παραπέμπει ξεκάθαρα στον κόσμο της superbike Aprilia, ενώ οι μηχανικοί του Noale με τις εξαιρετικές τους τεχνικές ικανότητες - ξεκινώντας από το φοβερό όπλο της Gilera GP 800, που πρωτοεμφανίστηκε το 2007 ως το ισχυρότερο σκούτερ στο κόσμο – εξέλιξαν περαιτέρω το επαναστατικό αυτό project από πλευράς επιδόσεων κινητήρα, πλαισίου αλλά και οδηγικής συμπεριφοράς. Οι λάτρεις της μάρκας Aprilia αποκλείεται να δυσκολευτούν να αναγνωρίσουν τις στιλιστικές προδιαγραφές του νέου SRV 850, που μαζί με τις μοναδικές επιδόσεις συνεισέφεραν στο να κατοχυρώσουν την Aprilia ως σημείο αναφοράς στον κόσμο των αγωνιστικών μοτοσυκλετών.

Με το Beverly Sport Touring, το best seller με τους μεγάλους τροχούς της Piaggio που ξεπέρασε
σε πωλήσεις τα 310.000 δίτροχα από το 2001 που πρωτοεμφανίστηκε μέχρι σήμερα, ενισχύει τον σπορ χαρακτήρα του. Το νέο σκούτερ θα φοράει ολοκαίνουργιο κινητήρα 350 κ.εκ., μεγαλύτερο ελαστικό στον πίσω τροχό 150/70 και θα συνδυάζει τον κομψό και εκλεπτυσμένο χαρακτήρα με μια σπορ εμφάνιση. Το Beverly Sport Touring θα είναι το πρώτο μοντέλο Piaggio που θα φοράει τον πιο εξελιγμένο κινητήρα της Piaggio με ισχύ μεγαλύτερη από 33 ίππους. Μια κινητήρια μονάδα που σχεδιάστηκε και μπήκε στην παραγωγή έτσι ώστε να προσφέρει επιδόσεις κινητήρα 400 κ.εκ. αλλά να διαθέτει βάρος, μέγεθος ακόμη και επίπεδα εκπομπών ρύπων που αντιστοιχούν σε δίτροχο 300 κ.εκ. Το νέο Beverly Sport Touring 350 είναι επίσης το πρώτο σκούτερ στον κόσμο που είναι εφοδιασμένο με το σύστημα ABS/ASR (Anti spin Regulator), ένα εξαιρετικά εξελιγμένο σύστημα που επιτρέπει την μέγιστη εκμετάλλευση των επιδόσεων με απόλυτη και συνεχή ασφάλεια.

Αντιδράσεις:

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου