Παρασκευή 21 Οκτωβρίου 2011

Νέο online παιχνίδι ποδοσφαιρικών προβλέψεων από την SEAT

Η SEAT για τρίτη συνεχόμενη χρονιά είναι αποκλειστικός χορηγός της UEFA Europa League. Στα πλαίσια αυτής της χορηγίας η SEAT δημιούργησε ένα online παιχνίδι προβλέψεων, το “Enjoy the Game”, το οποίο είναι στον αέρα στην ηλεκτρονική διεύθυνση www.seat.gr/enjoy, ενώ φυσικά προσφέρεται πρόσβαση στην πλατφόρμα και από το κεντρικό μας site www.seat.gr.

Στο εν λόγω παιχνίδι οι παίκτες θα καλούνται να μαντέψουν σωστά τα σκορ των αγώνων όλων των αγωνιστικών της UEFA Europa League ποντάροντας πόντους. Αν μαντεύουν σωστά θα πολλαπλασιάζουν τους πόντους τους ενώ αν μαντεύουν λάθος θα αφαιρούνται οι πόντοι που έπαιξαν, από το λογαριασμό τους.

Οι πόντοι που θα συγκεντρώνονται στο λογαριασμό των παικτών θα μπορούν να εξαργυρωθούν με δύο τρόπους. Ο πρώτος είναι σε δώρα , από τον σχετικό κατάλογο των δώρων της SEAT, ενώ ο δεύτερος τρόπος είναι με συμμετοχές σε δύο μεγάλες κληρώσεις. Η πρώτη κλήρωση θα γίνει στις 9 Ιανουαρίου 2012 και το δώρο θα είναι ένα διπλό VIP πακέτο για τον τελικό του 2012 της UEFA Europa League στο Βουκουρέστι ενώ η δεύτερη κλήρωση θα πραγματοποιηθεί στις 21 Μαΐου 2012 και το δώρο θα είναι ένα LEON Copa.

Εκτός από τις σωστές προβλέψεις, οι παίκτες μπορούν να κερδίσουν επιπλέον πόντους και με ειδικά VIP passes όπου με την χρήση του αναγραφόμενου κωδικού o λογαριασμός τους πιστώνεται με επιπλέον πόντους. Τα VIP passes οι συμμετέχοντες θα μπορούν να τα προμηθεύονται από τις εκθέσεις των εξουσιοδοτημένων συνεργατών SEAT.

Κάντε την εγγραφή σας τώρα και ENJOY THE GAME!

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου