Τετάρτη 5 Οκτωβρίου 2011

FIAT 500 με την υπογραφή της Gucci.Ψήνεστε;


Μια ειδική έκδοση του Fiat 500 παρουσιάστηκε πριν λίγες μέρες στην Εβδομάδα Μόδας της Ν.Υόρκης. Πρόκειται για το μοντέλο FIAT 500 του 2011, το οποίο όμως έχει επιμεληθεί αισθητικά ο γνωστός οίκος μόδας Gucci. Μπορεί να μην κυκλοφορεί ακόμα στην Ελλάδα αλλά εσείς, καλού κακού, την επόμενη φορά που η φίλη σας ζητήσει να της κάνετε δώρο ένα Gucci, ρωτήστε την τι ακριβώς εννοεί!



Tα αυτοκίνητα FIAT Gucci έχουν μια ρίγα με τα χαρακτηριστικά χρώματα πράσινο/κόκκινο της εταιρίας στο πλάι. Το γνωστό logo της Gucci εμφανίζεται σε διάφορα άλλα μέρη του αυτοκινήτου, όπως για παράδειγμα στις ρετρό ζάντες του οχήματος. Η ίδια ρίγα υπάρχει επίσης και στα καθίσματα του 500, στον επιλογέα των ταχυτήτων, στο κλειδί, τα πατάκια και τις ζώνες ασφαλείας.
Εκτός από την όψη τους δεν διαφέρουν σε τίποτε από τα κλασσικά FIAT 500. (To ίδιο άλλωστε συμβαίνει με τα μοντέλα της Gucci και τις υπόλοιπες γυναίκες!)

Το μοντέλο είχε κυκλοφορήσει και πέρσι την άνοιξη και ήταν διαθέσιμο από την ιστοσελίδα www.500bygucci.com για ένα μήνα. Φέτος ανακοινώθηκε ότι η διάθεση του θα ξεκινήσει τον Δεκέμβριο και στις αντιπροσωπείες των ΗΠΑ.

Περιοδικό Αυτοκίνηση Αν. Μακεδονίας & Θράκης

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου