Δευτέρα 10 Οκτωβρίου 2011

Πως χωράνε ३०० άλογα σε ένα Φιατάκι...

Το μικρό 500αράκι της Fiat όπως δεν το έχετε ξαναδεί. Συγκεκριμένα, μεταμορφωμένο σε... αυτοκίνητο του Σούπερμαν, με 300 άλογα πάνω του!!! Δείτε φωτογραφίες από το FIAT 500 Abarth, όπως το τροποποίησε η ιταλική εταιρία Romeo Ferraris.





H Romeo Ferraris είναι μια ιταλική εταιρία μετατροπών που αναλαμβάνει διάφορα πρότζεκτ για αυτοκινητοβιομηχανίες και παράλληλα συμμετέχει στο Ιταλικό Πρωτάθλημα GT με μία Ferrari F430 GTS και στο ιταλικό πρωτάθλημα αντοχής με ένα Abarth 500 24H Special. Αυτό το δεύτερο αυτοκίνητο ήταν η αφορμή για το παρακάτω εγχείρημα της εταιρίας.





Οι Ιταλοί μετέτρεψαν τον κινητήρα χωρητικότητας 1.4 λίτρου, έτσι ώστε να φθάνει να βγάζει 300 ίππους.Στην συνέχεια πρόσθεσαν ένα μεγάλο κιτ αμαξώματος, φουσκωμένους θόλους τροχών, πολλούς αεραγωγούς (δύο στο καπό), πίσω διαχύτη, κεντρικά τοποθετημένη εξάτμιση , αεροτομή οροφής και νέες ζάντες!Στο σαλόνι του οχήματος έβαλαν δύο αγωνιστικά μπάκετ καθίσματα, αφαιρώντας τα πίσω καθίσματα και ζώνες 4 σημείων.

Παρόλες τις τροποποιήσεις που έκανε, η εταιρία κατάφερε να κρατήσει το αυτοκίνητο εντός νόμιμων πλαισίων, έτσι ώστε να μπορεί να κυκλοφορεί ελεύθερα στον δρόμο. Αναμένεται να ανακοινωθεί ο τρόπος με τον οποίο θα γίνει η διανομή της περιορισμένης αυτής έκδοσης της FIAT και αν τα διάφορα μέρηη του θα μπορούν να πωλούνται ξεχωριστά στους κατόχους FIAT Abbath.

Περιοδικό Αυτοκίνηση Αν. Μακεδονίας & Θράκης

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου