Δευτέρα 1 Αυγούστου 2011

Το Peugeot 207 με καύσιμο LPG (υγραέριο) διατίθεται στην ελληνική αγορά.

Ένα από τα πιο δημοφιλή αυτοκίνητα της ελληνικής αγοράς, το Peugeot 207, διατίθεται στην ελληνική αγορά με καύσιμο LPG (Liquid Petroleum Gas), ή όπως είναι πιο γνωστό με καύσιμο υγραερίου. Το Peugeot 207 με καύσιμο LPG βασίζεται στην έκδοση Active, με κινητήρα βενζίνης 1400κ.εκ. και ιπποδύναμη 75 ίππων. Ο κάτοχος του αυτοκινήτου έχει τη δυνατότητα να επιλέγει το καύσιμο, είτε βενζίνη ή υγραέριο, με το πάτημα ενός κουμπιού που βρίσκεται στην κεντρική κονσόλα. Με αυτό τον τρόπο η μετάβαση από το ένα καύσιμο στο άλλο γίνεται εύκολα και με ασφάλεια, ενώ διπλασιάζεται η αυτονομία. Η πρόσθετη δεξαμενή του υγραερίου βρίσκεται στο χώρο αποθήκευσης του τροχού ανάγκης, χωρίς με αυτόν τον τρόπο να μειώνεται ο χώρος αποθήκευσης αποσκευών, ενώ υπάρχει κιτ επισκευής ελαστικού σε περίπτωση ανάγκης. Το Peugeot 207 με καύσιμο LPG αποτελεί μέρος της γκάμας του 207, όπως οι εκδόσεις με κινητήρες βενζίνης και diesel. Οι ρύποι CO2 μειώνονται σε 127 gr/km (σε σύγκριση με 147 gr/km της βενζινοκίνητης έκδοσης), ενώ καλύπτεται και με εγγύηση 5 ετών, όπως όλα τα αυτοκίνητα Peugeot. To Peugeot 207 Active LPG διαθέτει στο βασικό εξοπλισμό: ABS, αερόσακους οδηγού και συνοδηγού, κεντρικό κλείδωμα, προβολείς ομίχλης, ηλεκτρικούς εξωτερικούς καθρέφτες, ηλεκτρικά παράθυρα εμπρός, υπολογιστή ταξιδιού, κλιματισμό, διαιρούμενο πίσω κάθισμα 60/40 και ράδιο-CD. Οι προτεινόμενες λιανικές τιμές είναι:

Peugeot 207 Active LPG 3θυρο: 14.330€

Peugeot 207 Active LPG 5θυρο: 14.730€

Για όσους επιθυμούν να κάνουν χρήση της απόσυρσης, το ενδεικτικό όφελος είναι 960€, ενώ παρέχεται σε όλους επιπλέον έκπτωση 1.000€.

Η έκδοση του Peugeot 207 με καύσιμο LPG έρχεται να συμπληρώσει την γκάμα του μοντέλου, παράλληλα με τις εκδόσεις βενζίνης και diesel. O υποψήφιος αγοραστής έχει τη δυνατότητα να επιλέξει ανάμεσα σε τρεις τύπους καύσιμου (βενζίνη, diesel και LPG), και σε πολλά επίπεδα εξοπλισμού, ανάλογα με τις ανάγκες του. Επιπλέον, με τα 5 χρόνια εγγύησης, η αγορά ενός Peugeot 207 γίνεται πιο συμφέρουσα από ποτέ.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου