Τρίτη 23 Αυγούστου 2011

Gilera Nexus 300! Ο ορισμός του σπορ GT σε ασυναγώνιστη τιμή...


Η Gilera έφερε επανάσταση στον κόσμο των σκούτερ με το Nexus. Ένα maxi σκούτερ που συνδυάζει τη δύναμη του μονοκύλινδρου κινητήρα τελευταίας γενιάς, με ηλεκτρονικό ψεκασμό και κορυφαία οδική συμπεριφορά. Το Nexus 300 φέρνει στην κατηγορία το σπορ χαρακτήρα της οικογένειας Gilera. Σε μετακινήσεις μέσα και έξω από την πόλη το Nexus 300 αποτελεί την καλύτερη πρόταση της κατηγορίας, συνδυάζοντας μοναδικά τη λειτουργικότητα του σκούτερ με τη σπορ οδήγηση.
Ο γνωστός πλέον τετραβάλβιδος, υγρόψυκτος κινητήρας Quasar, με ηλεκτρονικό ψεκασμό, φθάνει τη μέγιστη ροπή (23 Nm) σε χαμηλούς ρυθμούς περιστροφής (6.000 στροφές). Το αποτέλεσμα είναι η ιδανική κατανομή ροπής, η αποφασιστική επιτάχυνση και η άμεση απόκριση με κάθε άνοιγμα του γκαζιού.
Το Gilera Nexus 300 αντιπροσωπεύει την κατ' εξοχήν ιταλική σπορ κομψότητα. Οι μοντέρνες γραμμές του τονίζονται στο μπροστινό μέρος δημιουργώντας μια ατίθαση σπορ μάσκα, ενώ η ευέλικτη λεπτή ουρά παραπέμπει στο ζωηρό ταπεραμέντο του Nexus. Τα φώτα, αντιπροσωπευτικά της γκάμας Gilera, συμβάλουν στο επιθετικό προφίλ του. Ο πίνακας οργάνων συμπεριλαμβάνει αναλογικά και ψηφιακά όργανα που φωτίζονται σε κόκκινο χρώμα. Ο ανεμοθώρακας, ρυθμιζόμενου ύψους, μαζί με τη φαρδιά μπροστινή μάσκα, εξασφαλίζει άνεση και προστασία σε όλες τις καιρικές συνθήκες. Διαθέτει αναπαυτική σέλα και άριστη εργονομία. Ο χώρος για τα πόδια επιτρέπει στον οδηγό τρεις διαφορετικές θέσεις για ξεκούραστη οδήγηση σε όλες τις συνθήκες κίνησης. Για το συνεπιβάτη υπάρχουν αναδιπλούμενα μαρσπιέ. Στον χώρο 34 λίτρων κάτω από τη σέλα, μπορούν να φιλοξενηθούν δύο κράνη (ένα full και ένα demi-jet), γεγονός που επιβεβαιώνει ότι η σχεδίαση του Nexus δεν έχει σαν στόχο να προσφέρει μόνο μέγιστη απόλαυση κατά την οδήγηση αλλά και λειτουργικότητα σε κάθε μετακίνηση.

Ανακαλύψτε κι εσείς τη σπορ πλευρά του σκούτερ. Εκμεταλλευτείτε την ασυναγώνιστη προσφορά και αποκτήστε σήμερα και έως 30/9 το Nexus 300: μόνο 4.485 €, με όφελος 500 ευρώ!

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου