Πέμπτη 16 Ιουνίου 2011

EKO MOBILITY Rally 2011


Η ΕΚΟ συνεχίζει να οδηγεί τις εξελίξεις στο χώρο της ηλεκτροκίνησης στην Ελλάδα. Μετά την εγκατάσταση των πρώτων στην Ελλάδα σταθμών ανεφοδιασμού ηλεκτρικών οχημάτων στα πρατήριά της, η ΕΚΟ προχώρησε σε συμφωνία με το Ελληνικό Ινστιτούτο Ηλεκτροκίνητων Οχημάτων (ΕΛΙΝΗΟ) για την αποκλειστική χορηγία του αγώνα  ηλεκτρικών και υβριδικών αυτοκινήτων ‘’Hi – Tech EKO – Mobility Rally 2011’’.

Το Hi Tech EKO – Mobility Rally διοργανώνεται στην Ελλάδα για 5η συνεχόμενη χρονιά στις 23-25 Σεπτεμβρίου και είναι ενταγμένο στη σειρά των εκδηλώσεων της Διεθνούς  Ομοσπονδίας Αυτοκινήτου (FIA-Fédération Internationale de l'Automobile) για την απονομή του Κυπέλλου Εναλλακτικών Ενεργειών.

Στον αγώνα θα συμμετέχουν αυτοκίνητα ηλεκτρικά, υβριδικά και εναλλακτικών καυσίμων τα οποία θα βαθμολογούνται με βάση την απόλυτη τήρηση του ωραρίου και την επιτυχή τέλεση ειδικών δοκιμασιών ακριβείας. Ιδιαίτερα βραβεία προβλέπονται για την οικονομία καυσίμου και τον φιλικό προς το περιβάλλον τρόπο οδήγησης.
Ο αγώνας είναι ανοικτός σε συμμετοχές αυτοκινήτων νέας τεχνολογίας. Ο σχετικός κανονισμός θα δημοσιευθεί στην ιστοσελίδα του ΕΛΙΝΗΟ  (www.heliev.gr)  στις 18 Ιουλίου 2011 και οι εγγραφές θα αρχίσουν στις 25 Ιουλίου 2011.

Η ΕΚΟ πιστή στη δέσμευσή της για προστασία και προαγωγή του φυσικού περιβάλλοντος θα συνεχίσει να καινοτομεί υποστηρίζοντας τη διάδοση και ανάπτυξη νέων τεχνολογιών στην Ελλάδα.

Σας περιμένουμε στο High Tech EKO – Mobility Rally 2011!

1 σχόλιο: