Τρίτη, 19 Απριλίου 2011

Η SEAT ανακοινώνει το λανσάρισμα της μάρκας στην αγορά της Κίνας

Σε συνέντευξη τύπου σήμερα 19.04.2011, στο άνοιγμα της Έκθεσης Αυτοκινήτου στην Σαγκάη, ο Πρόεδρος της SEAT James Muir, ανακοίνωσε τα σχέδια της εταιρείας να επεκταθεί εμπορικά στην κινεζική αγορά αυτοκινήτου το 2012.

Εξήγησε, ότι η SEAT εφαρμόζει μια επεκτατική στρατηγική για νέες αγορές και άμεσος στόχος της εταιρείας είναι να καθιερωθεί η μάρκα στο μυαλό των δυνητικών πελατών, πριν ξεκινήσουν και επίσημα οι πωλήσεις των μοντέλων LEON και IBIZA το 2012.

Ο James Muir, δήλωσε: «η SEAT είναι μια μάρκα σε κίνηση - ένα εμπορικό σήμα που αναπτύσσεται στις ήδη υπάρχουσες αγορές, με αφοσιωμένη, πιστή και παθιασμένη πελατειακή βάση και που τώρα επεκτείνεται και σε νέες αγορές. Αυτή είναι η πιο συναρπαστική στιγμή στην ιστορία της εταιρείας και είμαι βέβαιος πως η SEAT θα καταφέρει να δημιουργήσει μια ξεχωριστή θέση στην κινεζική αγορά, όπως ακριβώς και σε κάθε άλλη αγορά στην οποία δραστηριοποιούμαστε».

Ο κ. Weiming Soh, Εκτελεστικός Αντιπρόεδρος Πωλήσεων & Marketing, μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου του Volkswagen Group Κίνας, δήλωσε: «Το Volkswagen Group Κίνας είναι πραγματικά ευτυχές που υποδέχεται ένα ακόμα μέλος του group στην Κίνα. Η SEAT διαθέτει μεγάλο ιστορικό στον σχεδιασμό και την παραγωγή ξεχωριστών αυτοκινήτων στην Ευρώπη και είμαστε σίγουροι ότι το κινεζικό κοινό θα αγκαλιάσει με ενθουσιασμό την SEAT».

Η SEAT έχει εντοπίσει πως υπάρχει μεγάλη ζήτηση από τους Κινέζους καταναλωτές για αυτοκίνητα με ευρωπαϊκά χαρακτηριστικά και θεωρεί πως η δεδομένη χρονική στιγμή είναι η κατάλληλη ώστε να επεκταθεί στην κινέζικη αγορά-κλειδί.

«Η Σαγκάη μοιράζεται πολλά κοινά στοιχεία με την Βαρκελώνη, την μητρική πόλη της SEAT. Είναι δυναμική, ανοικτή και φιλόξενη. Οι πολίτες της έχουν πάθος, ζωντάνια και δυναμισμό και αισθάνεται πως αυτός είναι ο ιδανικός τόπος και χρόνος για την ανακοίνωση της έναρξης δραστηριοποίησης της SEAT στην Κίνα», εξήγησε ο James Muir.

Στόχος της SEAT είναι να διευρύνει σταδιακά τις δραστηριότητες της στην Κίνα με αυτοκίνητα που κατασκευάζονται στην Ισπανία, στο κεντρικό εργοστάσιο παραγωγής στο Martorell.

Αντιδράσεις:

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου