Δευτέρα, 4 Απριλίου 2011

Ένα Opel Astra ecoFlex σηματοδοτεί την παραγωγή 1,5 εκατομ. οχημάτων στο Gliwice

Ένα κατακόκκινο Astra ecoFlex με 1.3 turbo diesel κινητήρα ήταν το αυτοκίνητο που ξεπέρασε το ορόσημο του 1,5 εκατομ. μονάδων στο εργοστάσιο της Opel στο Gliwice. Το αυτοκίνητο προορίζεται για πελάτη στην Αυστρία.

Αυτή τη στιγμή στο Gliwice κατασκευάζονται δύο μοντέλα Astra – το Astra Classic Sedan και η 5-θυρη έκδοση του νέου Astra. Φέτος το φθινόπωρο θα ξεκινήσει η παραγωγή του 3-θυρου Astra GTC. Από το 2013, στο εργοστάσιο της Σιλεσίας θα κατασκευάζεται το Opel Cabrio.

«Το προηγμένο σύστημα διασφάλισης ποιότητας και η εμπειρία μας στα επιτυχημένα λανσαρίσματα νέων μοντέλων είναι απαραίτητες προϋποθέσεις για συνεχή ανάπτυξη. Λόγω της αυξημένης παραγωγής του Astra, αυξήσαμε τις ώρες λειτουργίες στη νυχτερινή βάρδια, προσλαμβάνοντας περισσότερους από 500 νέους υπαλλήλους το Μάιο του 2010. Άλλα 150 άτομα θα προσληφθούν μέσα στο 2011» δήλωσε ο Διευθυντής του εργοστασίου Andrzej Korpak.

Το εργοστάσιο του Gliwice άρχισε να λειτουργεί το 1998 και αυτή τη στιγμή βασίζεται σε ένα πρόγραμμα με τρεις βάρδιες, απασχολώντας περίπου 3000 άτομα. Το 2010, από τη γραμμή παραγωγής πέρασαν 158.700 και πλέον οχήματα.

Αντιδράσεις:

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου