Τετάρτη 13 Απριλίου 2011

Ένα Hyundai i30 το έπαθλο για τον «Man of the Season» Τζιμπρίλ Σισέ

Η Hyundai Ελλάς Π. & Ρ. Δάβαρη ΑΒΕΕ στα πλαίσια της χορηγικής της συνεργασίας με την ΠΑΕ Παναθηναϊκός βράβευσε τον κο Τζιμπρίλ Σισέ (Djibril Cisse), ο οποίος αναδείχθηκε «Man of the Season» για την ποδοσφαιρική περίοδο 2009-2010, σε ειδική εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε στις εγκαταστάσεις της εταιρείας στην Μάνδρα Αττικής.
Κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης πραγματοποιήθηκε η παράδοση του Hyundai i30, επάθλου της ψηφοφορίας «Man of the Season», στον κο Τζιμπρίλ Σισέ από τον Γενικό Διευθυντή της Hyundai Ελλάς, κο Απόστολο Κοκολιό, παρουσία υψηλόβαθμων στελεχών και των δύο εταιριών.

Ο κος Τζιμπρίλ Σισέ (Djibril Cisse) αναδείχθηκε, μέσω της ψηφοφορίας «Man of the Match» - «Man of the Season», ο καλύτερος ποδοσφαιριστής της ποδοσφαιρικής περιόδου 2009-2010 στις εντός έδρας αναμετρήσεις της ομάδας του Παναθηναϊκού για τις εγχώριες διοργανώσεις, καταφέρνοντας να ξεχωρίσει και να συγκεντρώσει τις περισσότερες βραβεύσεις.

Η διάκριση αυτή του κου Σισέ προέκυψε μέσω ψηφοφοριών που διεξήχθησαν μεταξύ των δημοσιογράφων που κάλυπταν από το γήπεδο τις εντός έδρας αναμετρήσεις της ομάδας του Παναθηναϊκού.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου