Παρασκευή 18 Μαρτίου 2011

Το VW Club σας προσκαλεί...

Αγαπητά μέλη,
οι μέρες περνάνε και η αγωνία κορυφώνεται σιγά σιγά καθώς πλησιάζει η Παρασκευή 25/03/2011 όπου θα ξεκινήσουμε από διάφορες πόλεις της Ελλάδας και θα συναντηθούμε στον Βόλο όπου θα περάσουμε το τριήμερο και θα γιορτάσουμε τα 7 χρόνια ζωής του Hellenic VWClub!
Οι εκπλήξεις είναι έτοιμες, οι σκανδαλιές - φάρσες έχουν ήδη οργανωθεί και όλοι μας ανυπομονούμε να ξεκινήσουμε!
Το ξενοδοχείο που θα μας φιλοξενήσει την Παρασκευή 25 και το Σάββατο 26 Μαρτίου είναι το Valis Resort, μια πολυτελή ξενοδοχειακή μονάδα 5* το οποίο μας προσφέρει και την δυνατότητα να παρατείνουμε την διαμονή μας με τις ίδιες χαμηλές τιμές!
Όσοι από εσάς επιθυμείτε να έρθετε μαζί μας για το τριήμερο ή έστω και να συμμετάσχετε απλά στο βραδινό γεύμα (μπουφέ) του Σαββάτου που θα γίνει στο εστιατόριο του ξενοδοχείου προλαβαίνετε να δηλώσετε συμμετοχή!
Θα θέλαμε να αναφέρουμε επίσης πως λόγω της προγραμματισμένης, για τον Οκτώβριο, εκδρομής στη Γερμανία δεν θα πραγματοποιηθεί 2η Πανελλήνια Συνάντηση εκείνη την περίοδο, πράγμα που κάνει ακόμη πιο σημαντική αυτή την εκδρομή!
Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το κόστος συμμετοχής, πρόγραμμα εκδρομής, παραγγελία επετειακής μπλούζας και φυσικά για δηλώσεις συμμετοχής μπορείτε να επισκευθείτε τον ακόλουθο σύνδεσμο:
http://www.vwclub.gr/vwforum/index.php?showtopic=44780

Σας περιμένουμε μαζί με το ταίρι σας και την παρέα σας, από οποιαδήποτε πόλη και αν είστε, ό,τι αυτοκίνητο και αν έχετε, να έλθετε να γιορτάσουμε τα γενέθλια του Hellenic VWClub και να διασκεδάσετε με την μεγάλη παρέα μας!

Με εκτίμηση,
Το Δ.Σ. της Λέσχης

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου